2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 35 پست
بنطرت یدونه باشه اسیب نمیبینه 

به هیچ وجه 

دیدم و مقایسه کردم که میگم مخصوصا تو نوجوونی خود بچه میاد بهت میگه چرا دوباره بچه آوردی

خودم همیشه اینو به مامانم میگم که چرا دوباره بچه اوردی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مرداچراانقدرررپسردوس دارن؟

همسر منکه براش مهم نیست فقط میگه من نمیتونم دوتا بچرو خوشبخت کنم همین یدونه روبتونم براش یکارایی کنم هنر کردم ولی من میترسم از تک فرزندی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه برای تنهایی بچه ی اول تصمیم یه بچه دار شدن بکنیم مخالفم

برای اینکه در پیری تنها نباشیم هم مخالفم

برای اینکه دوتاشون با هم بزرگ بشن و یا همبازی هم باشن هم مخالفم اینا دلایل خوبی نیست 

فکر کنید یه روز بچه ی ادم ازش بپرسه چرا دوست داشتید من به دنیا بیام اگه صادقانه بخوایم جواب بدیم رومون میشه اینا رو بهش بگیم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

[QUOTE=287105334]به هیچ وجه  دیدم و مقایسه کردم که میگم مخصوصا تو نوجوونی خود بچه میاد بهت میگه چرا دوباره بچه ...[/QUOمن فقط میترسم اسیب ببینه اگه ببینم بچم ازتنهاییش راضیه که خیلی خوبه

[QUOTE=287105334]به هیچ وجه  دیدم و مقایسه کردم که میگم مخصوصا تو نوجوونی خود بچه میاد بهت میگه ...

تا ده سالگی ممکنه ناراضی باشه اما از ده سالگی به بعد اگه اسم بچه بیاد خون راه میندازه و تازه میفهمه تک فرزند بودن چجوره میدونی چرا؟

چون مقایسه میکنه خودشو با دوستاش

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

تا ده سالگی ممکنه ناراضی باشه اما از ده سالگی به بعد اگه اسم بچه بیاد خون راه میندازه و تازه میفهمه ...

اره درسته همسرم میگه بچه های الان همشون دنبال رفاه هستن بزرگ میشه برا خودش دوست پیدا میکنه قرار نیس ک تنها بمونه خودش میگه مگه من برادر دارم با برادرم میرم جایی بیشتر با دوستام بهم خوش میگذره😑

اره درسته همسرم میگه بچه های الان همشون دنبال رفاه هستن بزرگ میشه برا خودش دوست پیدا میکنه قرار نیس ...

اره واقعا همینطوره

ما همین الانش سالی یکبار عمو عمه هام رو میبینیم

اره واقعا همینطوره ما همین الانش سالی یکبار عمو عمه هام رو میبینیم

فقط نمیدونم میگن تک فرزندا لوس میشن افسرده میشن نمیدونم موفق نمیشن اینا رو میشنوم اذیت میشم نمیدونم چجور دخترمو تنها بزرگ کنم ک ادم موفقی باشه

فقط نمیدونم میگن تک فرزندا لوس میشن افسرده میشن نمیدونم موفق نمیشن اینا رو میشنوم اذیت میشم نمیدونم ...

وقتی ۱۲ سالش شد ازش بپرس آیا میخواد خواهر یا برادری داشته باشه؟

چون اونموقع دیگه آدم به بلوغ فکری کامل رسیده 

اختلافش هم چشم پوشی کن که خیلیارو دیدم خواهره جای مادر خواهر یا برادرشه

وقتی ۱۲ سالش شد ازش بپرس آیا میخواد خواهر یا برادری داشته باشه؟ چون اونموقع دیگه آدم به بلوغ فکری ک ...

اگه گفت اره چی ولی دیه نتونستم باردار بشم😐الان همسایمون دوتا دختر داره یکیش 20سالشه ولی یکیش4سالش مث دختر منه انگار مثلا تک‌فرزنده چون خواهرشم خونه نمیشه یا سرکاره یا دانشگاه بچه همیشه تنهاس گاهیم با دختر من بازی میکنه

اگه گفت اره چی ولی دیه نتونستم باردار بشم😐الان همسایمون دوتا دختر داره یکیش 20سالشه ولی یکیش4سالش م ...

دیگه نمیدونم چی بگم

من تجربیات خودمو گفتم که اگه به عقب برگردم هیچوقت دلم نمیخواست خواهر یا برادری داشته باشم 

دیگه نمیدونم چی بگم من تجربیات خودمو گفتم که اگه به عقب برگردم هیچوقت دلم نمیخواست خواهر یا برادری ...

مرسی عزیزم شما ازدواج کردی چند سالته البته اگه دوس داشتی بگو چرا دوس نداشتی

مرسی عزیزم شما ازدواج کردی چند سالته البته اگه دوس داشتی بگو چرا دوس نداشتی

خواهش میکنم 

۱۸ سالمه و مجرد

نمیدونم چرا چون خواهرم خیلی لوسه و رو مخ و...