2777
2789
همیشه دوست داشتم ی مرد جنتلمن خوشتیپ خوشگل بیاد خواستگاریم ولی .... نریزین سرم نمی‌گم زشته ولی خوشگ ...

نه بابا بدم نیسا خوشگلی دردسر داره اگه خوشگل باشه چش همه دخترا روش میشه اون موقع خودت رنج میبری 

بعدم عادی و معمولیه 

چیکارس چند سالشه

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دوست داشتم ی مرد جنتلمن خوشتیپ خوشگل بیاد خواستگاریم ولی .... نریزین سرم نمی‌گم زشته ولی خوشگ ...

برو عکسشو اپلود کن من مردم از فضولی😫حلالت نمیکنم اسی🚶

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶

بچه ها یکی بره عکسو اپلود کنه بزاره منم ببینم

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶
سلام چون سایت الان اشکال پیدا کرده بعضی ها برای آپلود عکس می روید داخل اون سایت: ...

برای آپلود کردن

1️⃣اول ثبت نام توی سایت https://uupload.ir/

چون هر وقت خواستین بتونین عکستون رو حذف کنید.

2️⃣بعد انتخاب فایل

فایل تون چه عکس چه صدا ... انتخاب می کنین.

3️⃣بعد حدف بعد از ....

پیش فرضش روی یک سال (بدون ثبت نام) است. این جا حواستون باشه.

۱ روز

۱ هفته

۱ ماه

۳ ماه

۶ ماه

۱ سال

...

4️⃣بعد شروع آپلود

5️⃣ بعد چند تا لینک نشون میده شما بزنین روی کپی لینک اول چون لینک مستقیم میده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برو عکسشو اپلود کن من مردم از فضولی😫حلالت نمیکنم اسی🚶

ببین به خدا من از این سایتی که گفتن سر در نمیارم خب میترسم یوقت عکسش پاک نشهوقت من بدبخت شم

ببین به خدا من از این سایتی که گفتن سر در نمیارم خب میترسم یوقت عکسش پاک نشهوقت من بدبخت شم

عکس پاک میشه 

دوتا کامنت بالاتر بچه ها اموزششو گذاشتن

اسی زودی بپر برو عکسو اپلود کن بیا منم ببینم👀