2777
2789
ن من با رلم هماهنگ کردم دست خودمه😂

حالا اگه بگیره😑😂البته ایشالا میگیره و بهم میرسین من خودم بعد از سه سال کات کردم دیگه به روابط اینا اعتقادی ندارم...ایشالا ک شما به هم برسین ❤️

عزیزدلممم لطف داری از مهربونی خودته که اینجور شناختی منو 😘😘😘😘 من ۲۲  گلم  تو دوران ج ...

قربونت برم عزیزم فدای تو♥️♥️😘😘وای منم همیطور خیلی سخته ولی اگه یکم بگذره بعد ازدواج کنی خیلی بهتره وقتی تازه باشه خیلی اذیت میشی سنتم خیلی سن خوبیه ایشالا تو تابستون با عشق زندگیت آشنا شی😍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه بگیره😑😂البته ایشالا میگیره و بهم میرسین من خودم بعد از سه سال کات کردم دیگه به روابط اینا ...

ب اون باشه الان میاد خودم‌ نخواستم هنوز سنمون کمه ۱۹ سالمه 😂😅

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
عه خوبه سنتون خیلی اوکیه ما همسن بودیم اصلا خوب نبود برات ارزوی خوشبختی دارم گلم♥️

مرسی عزیزم همچین 💋❤️

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
وای خیلی کم سن بودی تفاوت سنیتون چقدره؟ حالا خداروشکر ک شوهرت مرد خوبیه عزیزم❤️

۸ سال 

اره خوبه خانواده اش همچین نه 

عضو تاپیک مانکن های زیبا ... زیر نظر گروه بنفش... وزن فعلی ۷۸ ...هدف ۶۵😍