2777
2789
من ۱۹ سالگی نامزد کردم ولی یه نصیحت اگر خونع پدرت okبود اصلا زود ازدواج نکن درس بخون پیشرفت کن و.... ...

خوشبخت باشی عزیزم والا من ک اوکیم زودم نمیخوام ازدواج کنم فقط خواستم ببینم نظر بقیه چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوشحال میشم میبینم متاهلای خوشبخت هم داریم  بمونید برا هم 💗💗💗💗💗💗💗💗 برای منم دعا ...

وای عزیزم چ قلب مهربونی داری؟ چن سالته؟ ایشالا به خواسته قلبیت برسی❤️❤️

اره موافقم شاید با سیاست میشد رفتار کرد خوشبخت باشی عزیزم❤️

اره دقیقاً سیاست نداشتم 

چون سنی نداشتم مطالعه نداشتم 

و اون سالها مث الان دسترسی به نت و مطالب مفید نبود 

دخترا از مادر پدرشون یاد میگرفتن  ، پدر مادر منم ادمهای ساده و بی سیاستی ن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

نه اصلا از همسرم راضی ام اما سنم خیلی کم بود الانم کمه اذیت میشم هنوز ک هنوز پیش خانواده اش😓۱۴ سالم بود نامزد کردنی

عضو تاپیک مانکن های زیبا ... زیر نظر گروه بنفش... وزن فعلی ۷۸ ...هدف ۶۵😍
وای منم دقیقا😂😂♥️♥️ولی دست خودمون نیس یهو پیش میاد

ن من با رلم هماهنگ کردم دست خودمه😂

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
اره دقیقاً سیاست نداشتم  چون سنی نداشتم مطالعه نداشتم  و اون سالها مث الان دسترسی به نت ...

حالا خداروشکر الان بزرگ شدی و میشه درست کرد ولی خب قطعا یه کوچولو تو اون زمان اذیت شدی...امیدوارم همیشه خوشحال و خوشبخت باشی ♥️

نه اصلا از همسرم راضی ام اما سنم خیلی کم بود الانم کمه اذیت میشم هنوز ک هنوز پیش خانواده اش😓۱۴ سالم ...

وای خیلی کم سن بودی تفاوت سنیتون چقدره؟ حالا خداروشکر ک شوهرت مرد خوبیه عزیزم❤️

وای عزیزم چ قلب مهربونی داری؟ چن سالته؟ ایشالا به خواسته قلبیت برسی❤️❤️

عزیزدلممم لطف داری از مهربونی خودته که اینجور شناختی منو 😘😘😘😘

من ۲۲  گلم 

تو دوران جداشدن و سوگوار برای رابطه ای که خیلی قشنگ(البته قبلنا) بود هستم 

دیگه از عاشق شدن میترسم چون هیچی اینجور منو داغون نکرده بود 

فقط دلم میخواد عشقی که واقعا خوبه و تو سرنوشت منه پیش پام قرار بگیره نه عشقی ک سهم من نیست