2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

478 بازدید | 42 پست

سلام وقتتون بخیر

من پایم صفر صفر نیست ولی ضعیفم خصوصا تو دوازدهم معدلمم با ترمیم میشه 15 حدودا

بنظرتون با حذفیات و مطالعه ی 14 ساعته(میانگین تستی 9 ساعت و بقیه تشریحی) چه رتبه ای میارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاً هر رقمی ممکنه من افرادی رو با پایه صفر دیدم با ۳ ماه خواندن ۳ رقمی آوردن از طرفی هم دیدم با پایه قوی با س سال تست زنی و مطالعه بالا ، بالای ده هزار شده!

وطن ای هستی من..
بله مطالعم قطعا بالای ده ساعته  تو دوره امتحانات 9 ساعت تستی و 5 ساعت تشریحیه

اوهوم اینجوری زیر ۱۰۰۰۰ هم میتونی ولی باید برنامه ریزیه درست داشته باشی حتما حتما مرور داشته باش مطلبی که خوندی و تا یه هفته هرروز مرور کن قطعا نتیجه میگیری و به نظرم در کنارش کنکور زبان هم بده

اوهوم اینجوری زیر ۱۰۰۰۰ هم میتونی ولی باید برنامه ریزیه درست داشته باشی حتما حتما مرور داشته باش مطل ...

متن استراتژیم امادس الان میزارم خوش حال میشم نظر بدین راجع بهش

زیست و شیمی : مطالعه تستی و اخر فصل یه مرور تستی و با تموم شدن هر پایه 10 روز برای مرور ازمونی کل پایه برای ریاضی و فیزیک هم مطالعه تستی و انتهای هر فصل 3 تا 4 پارت مرور ازمونی اون فصل (برای ریاضی و شیمی و فیزیک مرور هفتگی روز پنج شنبه ها و جمعه هم جبرات عقب افتادگی برنامه هفته ) حذفیات زیست: گیاهی دهم و یازدهم و 3 و 4 دوازدهم حذفیات شیمی: 3 یازدعم و 4 دوازدهم ریاضی جامع میخونم حذفیات فیزیک هم : 1 و 2 و 3 دهم 1 و 2 یازدهم و 2 دوازدهم

زیست و شیمی : مطالعه تستی و اخر فصل یه مرور تستی و با تموم شدن هر پایه 10 روز برای مرور ازمونی کل پا ...

البته تو این برنامه مرور 10 روزه رو حذف کردم خیلی وقت گیره