2777
2789
عنوان

Alone

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
بنظرم همچین چیزی وجود نداره ،هیچکس به تنهایی نتونسته موفق بشه انسان به یکی نیاز داره

انسان فقط به خودش نیاز داره ، اگه همیشه بخوای به کسی نیاز داشته باشی تو زندگیت موفق نمیشی، اره انسان به محبت یکی احتیاج داره ولی اونم با گذر زمان باعث میشه خنثی بشی.من به این نتیجه رسیدم که هیچ دوستی توی دنیا وجود نداره و آدما واسه هیچکس مهم نیستن

درجهانی دیگر،شاید…

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انسان فقط به خودش نیاز داره ، اگه همیشه بخوای به کسی نیاز داشته باشی تو زندگیت موفق نمیشی، اره انسان ...

من چند ساله تنها زندگی میکنم، نتیجه نداشته، باعث شده افسردگی بگیرم، فکر کنم شما برعکس من بودی که این همه از تنهایی طرفداری میکنی، منی که خیلی وقته توی این موقعیت قرار دارم دیوونه شدم

من چند ساله تنها زندگی میکنم، نتیجه نداشته، باعث شده افسردگی بگیرم، فکر کنم شما برعکس من بودی که این ...

چجوری با ۱۹ سال سن تنها زندگی میکنی چندسال؟ منم افسردگی دارم 🙂

درجهانی دیگر،شاید…
چجوری با ۱۹ سال سن تنها زندگی میکنی چندسال؟ منم افسردگی دارم 🙂

از بچگیم کسیو نداشتم باهاش دوست بشم ، همه ازم دوری میکردن، نه اینکه مشکلی داشته باشم، ولی خب باهام دوست نمیشدن، گفتم میرم دبستان خوب میشم، اونجا هم رفیق پیدا نکردم، گفتم میرم راهنمایی، راهنمایی هم که بدترین دورانم بود، گفتم میرم دبیرستان که دوستای خوبی داشتم ولی باز هم رفیق پیدا نکردم، دانشگاه هم که بازم خودم تنهام

هرکسی جای من باشه افسردگی که هیچ دق میکنه از تنهایی 

از بچگیم کسیو نداشتم باهاش دوست بشم ، همه ازم دوری میکردن، نه اینکه مشکلی داشته باشم، ولی خب باهام د ...

اره منم باشم دق میکنم وقتی همش دنبال یه چیز باشمو بهش نرسم، کاری کن بقیه بخوان باهات حرف بزنن بقیه بخوان باهات باشن، همیشه یه جوری باش که دیگران دلشون بخواد بفهمن شخصیتت چجوریه اونوقته که اونا میان سمتت، بعدم دوست میخوای چه کنی واقعا؟ 

درجهانی دیگر،شاید…