2821
2789
عنوان

زنگ زدم میگه ها 😐🤦🏻‍♀

274 بازدید | 15 پست

واقعن حق ندارم ناراحت بشم؟ یا دارم تند میرم؟ دوست ندارم اصلا دوباره دعوا کنیم و....

بعدظهر خوب پیش هم بودیم و اکی بودیم و 

بعدش زنگ زدم و اینا فهمیدم یچیش هست 

دیگه پیام دادم و ج نداد و بعد الان زنگ زدم 

داشتن بازی میکردن با رفیقش اعصاب نداشت و هی بحث میکردن اول تلفن و خواست ج بده گفت ها بعد گفتم ها گفت بله بعد برگشتم میگم فک کنم مزاحمم رفیقش میگه دقیقن 😐

الان فقط بهش گفتم تونستی ی نیمچه وقتی ام برا من بزار مهندس ممنون 

بنظرتون جواب میده ؟ میخام ی جورایی دلخوریم و نشونش بدم 🤦🏻‍♀ 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

دوستین؟ 

ی ادمیه ک وقتی تو جمع قرار میگیره با ی سری کارا میخواد بگه من خیلی شاخم 

جو گیره 

بندازش دور

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستین؟  ی ادمیه ک وقتی تو جمع قرار میگیره با ی سری کارا میخواد بگه من خیلی شاخم  جو گیر ...

پنج ساله ن اصلا اونجوری نی اتفاقن تو جمع کلن باهام حرف نمیزنه تو فامیل ک روش نمیشه پیش رفیقاشم دوست ندارع جمع نبود فک کنم با رفیق صمیمیش بود 

نه تنها توجهشو جلب نمیکنی بلکه دل زده تر هم میکنیش  وقتی یه تایمی با هم بودین و برگشتید دیگه ب ...

تازه آشتی کرده بودیم آخه خودمم جدیدن حس میکنم زیادی آویزون شدم 🤦🏻‍♀

پنج ساله ن اصلا اونجوری نی اتفاقن تو جمع کلن باهام حرف نمیزنه تو فامیل ک روش نمیشه پیش رفیقاشم دوست ...

در هر صورت 

من بودم تمومش میکردم چ ی سال چ ده سال 

اولویت بودن مهمه 

وقتی رفیقش این اجازه رو داده ب تو بگه مزاحم 

بدون اولویت نیستی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

در هر صورت  من بودم تمومش میکردم چ ی سال چ ده سال  اولویت بودن مهمه  وقتی رفیقش ای ...

واییییی دقیقن این خیلی ناراحتم کرد