2777
2789
عنوان

یه دختر ۱۸ ساله ❗

728 بازدید | 31 پست

نصیحتتون با یک کلمه یا یک جمله به من دختر ۱۸ ساله.

لطفاً ممنون میشم راهنمایی کنید شاید همسن های منم ببینن🙏🙏🙏

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

وارد عشق و عاشقی نشو 

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بار همین تاپیکو زدم، دوست داشتی برو ببین

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

هر جور شده از لحاظ مالی مستقل بشین نگین کار برای زن نیست و زن نحیفه و ظریفه و فلان و بهمان!!

اینو زمان بهتون ثابت می کنه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

هر چقد میتونی خودتو ببر بالا و روخودت کار کن چ ظاهری باشه چ فکری و اعتقادی باشه چ مهارت چ هنر هر چیی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

ببین پسرم هجده سالشه همیشه بهش میگم درس بخون تا کمتر تلاش کنی بیشتر پولدار شی درس خوندن علم رو زیاد میکنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

همیشه به خدا توکل کن 

برای حرف مردم ارزش قائل شو ولی برای حرفشون زندگیتو بهم نزن

تلاش کن

از لحظه های عمرت مفید استفاده کن طوری که چند سال بعد نگی ای کاش .....فلان کارو میکردم 

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

سعی کن هدف مشخص کنی واسه خودت حتی هدفای کوچیک 

منم همسنت 

ما تو دوره ای هستیم که خیلیا یه مسیر تعریف شده رو پیش میرن بدون هدف 

کنکور ---> لیسانس ---> ارشد ---> سربازی اگر پسر باشه ---> بیکاری ---> شغل معمولی ---> ازدواج ---> فرزندآوری ---> مرگ

چرخه ای که برای هممون چیدن اگر دوست داری متفاوت باشی متمایز باشی دنبال هدف خودت بگرد 

سخته پیدا کردنش 

منم هنوز پیدا نکردم

خدایا شکرت ...