2777
2789
عنوان

چرا اردکم مرد🥺

759 بازدید | 15 پست

دخترم اومده اردک دو برعکس کرده رو بالشتش خوابونده مثل آدما  ،بیچاره خفه شده مرده،،یعنی علت مرگش این بوده ،چقدناراحتم براش

هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو😢قاصدک بشم میام بشینم رو دستای تووو 🌬️

اخی طفلی

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن منم بچه بودم جوجه رنگی و اردکامو رو بالشتی که دوخته بودم میخوابوندم🤭🤭🤭یادش بخیر میخابیدن بعد می ...

ای کافرررررررر🤣🤣🤣🤣چرا میترسونیدشون گناه دارن خب 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

ای کافرررررررر🤣🤣🤣🤣چرا میترسونیدشون گناه دارن خب 

انقدر باحال بود باز میگفتم پیش پیش لالالا میخابیدن 🤣🤣🤣🤣باز دوباره میگفتم پخ پامیشد سرجاش وای میستاد😂😂😂😂😂

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

انقدر باحال بود باز میگفتم پیش پیش لالالا میخابیدن 🤣🤣🤣🤣باز دوباره میگفتم پخ پامیشد سرجاش وای میس ...

اخه ای ننه .

گناه داشتن خب ..وای خیلی دلم گرفته ولی تصور کردم چکار میکردی باهاشون  خیلی خندیدم ..

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

جوجه و اردک های کوچیک ضعیفن و اگه درست و حسابی مراقبت نشن و دستمالی بشن میمیرن اگه فشاری وارد نشده بعید میدونم علت مرگش این باشه ولی لطفا اگر دخترت اذیت میکنه در دسترسش قرارشون نده گناه دارن

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
اخه ای ننه . گناه داشتن خب ..وای خیلی دلم گرفته ولی تصور کردم چکار میکردی باهاشون  خیلی خندیدم ...

🤣🤣بزرگ شدن تبدیل به خروس شدن 😂اردکامم انقدر چاق شده بودن 🤣🤣

حیونیا عادت کردن برای شوهرم تعریف میکنم قراره برم عروس بگیرم میگه به کشتنش میدی😂😂

🤣🤣بزرگ شدن تبدیل به خروس شدن 😂اردکامم انقدر چاق شده بودن 🤣🤣 حیونیا عادت کردن برای شوهرم تعریف ...

اخه الهی آره واقعا هم عادت کردت تا بخوابن یکی میگه پخخخخ🤣🤣🤣وای خدا .نه ولشون کن گناه دارن ..بذار ارامش داشته باشن خب 😆😆

اخه الهی آره واقعا هم عادت کردت تا بخوابن یکی میگه پخخخخ🤣🤣🤣وای خدا .نه ولشون کن گماه دارن ..بذار ...

اذیتشون نمیکردم خوابشون نمیبرد🤣🤣🤣

نه دیگه تصویب شده بخریم😂

میخاستم مینا بخرم حس میکنم نوکش خطریه خودمون هواسمون هس نی نی م دنیا بیاد میترسم🤭🤭

اذیتشون نمیکردم خوابشون نمیبرد🤣🤣🤣 نه دیگه تصویب شده بخریم😂 میخاستم مینا بخرم حس میکنم نوکش خطر ...

😝😝اخه الهی ..من خرگوش داشتم چند ماهه مرده افسرده شدم وابستگی به حیون بده واقعا .دوست دارم داشته باشم .اما میترسم باز .

منم خرگوش دارم😅

پس باغ وحش درست کردین .اخه ‌.خوبه من دوست دارم بعضی حیوونارو