2789
عنوان

یه لحظه بیاین ...

99 بازدید | 10 پست

کنکوریم و حس میکنم مشاورم بهم علاقه داره دانشجوی پزشکیه واقعا از همه نظر  عالیه و باعث پیشرفتم شده جوری که درصدام همه بالای ۸۵درصدن ولی رفتاراش یجوریه یه توجه خاصی داره چندین بار هم جلوی همه بهم گفته ازت خوشم میاد میدونی چرا چون این اخلاقت اینجوریه یا میگه مهره مار داری همه رو مجذوب خودت میکنی واز این حرفا 

نظر شما چیه واقعا حسی داره بهم اگه اینجوریه لغو کنممم چون تمرکزمو بهم میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبار برای همیشه 

لطفاً بخاطر آینده خودتون هم که شده

با مشاور هم جنستون استارت بزنید

الان نمیخوام تبعیض جنسیتی و این داستانا راه بندازم

فقط میخوام بگم چون داوطلب ها توی برهه حساس از زندگی قرار دارن و ممکنه متأثر از فشاری که روشون هست احساسات غلط نسبت به مشاور جنس مخالف پیدا کنن

و اینکه بعضی از مشاور ها هم اخلاق حرفه ایی رو رعایت نمیکنن و زحمات یک داوطلب و خانوادشو هدر میدن

بنظرم تذکر بده  بگو پدر و مادرت چتا رو دیدن و ناراحت شدن اینو بگی صد درصد دیگه تکرار نمیکنه ...

مشکل اینجاست تو چت خیلی آدم محترمیه و سوم شخص خطاب میکنه اما تو جلسات حضوری جور دیگه ایه 

یکبار برای همیشه  لطفاً بخاطر آینده خودتون هم که شده با مشاور هم جنستون استارت بزنید الان نم ...

با چند نفر کار کرده بودم و این از همه شون بهتر بود که اینجوری شده اینم 😑

مشکل اینجاست تو چت خیلی آدم محترمیه و سوم شخص خطاب میکنه اما تو جلسات حضوری جور دیگه ایه 

اها خب پس زیاد باهاش شوخی و بگو بخند نکن

چون وقتی میبینه شما خودت پایه هستی اونم فک میکنه شما خوشت میاد

با چند نفر کار کرده بودم و این از همه شون بهتر بود که اینجوری شده اینم 😑

بنظرم اخلاقتو سنگین کن باهاش 

اگه دیدی تاثیر نداشت بهش تذکر بده و خانوادتو بهونه کن که چند بار نامحسوس دیدن و ناراحت شدن

اگر ناراحت شد و لج شد باهاتون مشاور رو عوض کنید و با یک مشاور خانوم باسواد مشاوره بگیرید خیلی هم احساس راحتی میکنید

بنظرم اخلاقتو سنگین کن باهاش  اگه دیدی تاثیر نداشت بهش تذکر بده و خانوادتو بهونه کن که چند بار ...

ممنون ازتون یکم حالم بهتر شد از وقتی برگشتم از پیشش حالم داشت از همه چی بهم میخورد