2777
2789
منو تعلیق نکرد لیمیت کرد هرپیامی میدادم باید تایید میکرد بعد ثبت میشد😂😂 طفلی خیلی پیگیرم بود

ببین من یه چیز گفتم در اومدم بیرون یادم نیست گفتم روز خوش چی دیگه خبر ندارم چیشد وافعا فکر میکرد فحاشی میکنم؟ 😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه لزومی داره ددی سایت باشیم😌وقتی نینی سایتو داریم👊✋

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
من چند بار رفتم خاموش خوندم عجیب رو مخ بودن 

اره همشون دنبال اینن مثله اینجا که نی نی یار داره یه کاره ای بشن

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
ب قول خودش گردنش کلفته

قبول داشت که اره😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

معلومه زورتون گرفته که😂

ما داریم میخندیم

شما فشاری نشو 

برو قنادی بخش خامه مالی کار کن😂

معلومه علاقه و استعداد داری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چه لزومی داره ددی سایت باشیم😌وقتی نینی سایتو داریم👊✋

اونا نفوذی دارن بینمون گفتم شاید خانومام نفوذ کردن

مگه ددی سایتم هست؟؟؟؟ نمیدونستم بریم عضو شیم ببینیم اونا چه غیبت میکنن راجب زناشون 😂😂

اره حتما برو 😂😂😂

ما داریم میخندیم شما فشاری نشو  برو قنادی بخش خامه مالی کار کن😂 معلومه علاقه و استعداد داری

ببین اینایی که میان گیر میدن از اون ورن کلی اکانت دارن اینجا دایورت کن😂

ببین من یه چیز گفتم در اومدم بیرون یادم نیست گفتم روز خوش چی دیگه خبر ندارم چیشد وافعا فکر میکرد فحا ...

فک کرده همه مثل خودشن اخه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.