2777
2789

نگو اینطوری همه خشگلن زشت وجود نداره 

جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده؟ فدای جانت جان مادرمیدانی تصمیم دارم به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه احزانم را گلستان جوانه ات کردی چه صدایت کنم؟جان مادر راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمیایی  جان مادر جانه جانه جانم چه لذت بخش است وقتی حس کنم تو هستی و دست روی شکمم بگذارم و بگویم جان مادر....عشق مادر، خانه ام سوت و کور است نمیایی؟زبانم قاصر است نمیایی؟چه زیباست در جمع باشم و تو فریاد بزنی ماما  بگویم جان مادرنازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.جان مادر پیشانی ات را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روزی شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی و لباس نوزادی بر تن داشته باشی، آخ ،که چه لذتی دارد ماچی از بین دو ابرو  ات بگیرم و بگویم خدایا شکر که جان دوباره دادی به وجودم آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم تنم میلرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت من عاشقت هستم جان مادر مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شدم  دیگر توانی برایم نمانده تورا می خواهم جان مادر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو زشت نیستی فقط پول نداری

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

من از کلاس چهارم تا دهم توی زشت ترین حالت خودم بودم به نظرم 

چون اطرافیانم هم اون زمان زیاد مسخرم میکردن از دوست و اشنا بگیر تا غریبه 

الانم تاثیرش روم مونده احساس میکنم زشت ترینم هیچوقت احساس زیبایی نداشتم

چن سالته؟منم نوجوونی این حسو داشتم خیلیم غصه میخوردم البته مشکل من بینیم بود بیشتر ،۲۰سالگی عمل کردم مشکلم حل شد خداروشکر 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خب اره اینم ندارم پس دیگه بدتر

بهتر نیست پس رو عزت نفست کار کنی اینطوری بهتر نیست؟ 

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     

من ی دختر عمه دارم یه دماغ داره بخدا شاید تو هزار نفر یکی اونجوری باشه دماغش،هربار میگه میخام عمل کنم شوهرش میگه اون اسپند توعه خدا اونو داده که چشمت نزنن،خداشاهده ازته دل میگه ها شوهرش انقد خوشگله که نگو ولی اینو خوشگل میبینه،ببین زشتی و زیبایی مهم نیست باید شانست قشنگ باشه وگرنه انقدر زیبارو ها هستن که ی ذره شانس ندارن