2777
2789
عنوان

ازدواج یا مجردی؟

297 بازدید | 22 پست

ازدواج ترجیح میدید یا مجردی رو؟من نمیگم الان راضی هستید یا نه در کل اگه یه مرد خیلی خوبی مثلا گیرتون بیاد ترجیح میدید مجرد بمونین یا ازدواج کنین

خودم:مجردم ولی در کل مجردیمو دوست دارم

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

متاهلم 

هر دوتاش خوبه واقعا😂

اگر مجرد بودم زمانی که مستقل بودم،سرمایه داشتم،شاغل بودم،تجربه داشتم و یک مرد خوب میومد که بهش علاقه مند میشدم ازدواج میکردم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

دوتاشو دوست دارم

ازدواجم با خوبش عالیههه 

شش ، هشت ساله دیگه  به ازدواج فک میکنم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مجردی خیلی خوبی داشتم برا همین دیر ازدواج کردم زمانی که آدمی با اخلاق خوب پیدا کنم الانم از متاهلی خیلی راضیم هرچند مجردی وضع مالیم فول بود الان تو مضیقه ایم اما همین تلاشاهم قشنگه

برگردم عقب بازم ازدواج میکنم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

من الان مجردیمو دوست دارم 

و حتی اگه آدم خوبی باشه و منم اوکی باشم ... 

بازم ترجیه میدم دوست باشیم تا چندسال دیگه، ازدواج نه 

چون اصلا دوست ندارم وسط درسو کار و اهداف دیگه متاهل باشم 

مجردی خیلی خوبی داشتم برا همین دیر ازدواج کردم زمانی که آدمی با اخلاق خوب پیدا کنم الانم از متاهلی خ ...

منم از مجردیم لذت میبرم مسافرت تفریح دانشگاه همه کارامو میکنم و میرسم😁

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉