2777
2789
عنوان

بگید چکار کنم

71 بازدید | 4 پست

با آدمه معتاد که شیشه مصرف میکنه کمپ هم رفته ولی نمیخواد ترک کنه، به زنش  هزار جورتهمت زده، شب تا صب فقط حرف میزنه نمیزاره کسی بخوابه، همرو دیوونه کرده، کار نمیکنه، پولی به زن و بچش نمیده،اخلاق نداره، خییییلی رو مخه. باید چکار کرد.

زده به سرم دیگه خودمو بکشم بگید چکار کنم

خیلی سخته عزیزم خدابهت صبر بده منم بابام مصرف میکرد اما دوسال ترک کرده خیلی سختی کشیدم 

لطفا یه صلوات بفرستید که بابام دیگه برنگردع و خدا همه ی معتاداروشفا بده واقعا دسته خودشون نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی به مرگ فک کردین ولی گزینه طلاق به ذهنتون نرسیده؟  اگه تمایل به طلاق ندارین حتما باید بره ...

شوهرم که نیست خیره سرم بابامه، مامانم همش میگه بخاطره بچه هام طلاق نمیگیرم میگم اخه این چه کاری مثلا در حق ما میکنه بجز عذاب دادنمون. بخدا افسردگی گرفتم دیگه روانی شدم  امسال کنکور دارم اصلا نمیتونم بخونم. به سرم میزنه خودمو خلاص کنم که یه درسیم به مامانم بدم

شوهرم که نیست خیره سرم بابامه، مامانم همش میگه بخاطره بچه هام طلاق نمیگیرم میگم اخه این چه کاری مثلا ...

اگه شرایطشو داری یه مدت برو خونه پدربزرگ و مادربزرگت بمون.

بعد از کنکورم میتونی بری یه شهر دیگه دانشگاه که ازین فضای سمی دور بشی...