بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر ها میگن احتمالا الان عصبانیه وقتی اروم بشه ببینه تو خوبی دیگه از این حرف ها نمیزنه اتفاقا منم مثله تو بودم وقتی پدرم دید سر به راهم باهام راه اومد مهربون شد نفرینم نکرد
گلم من پارسال کتک بدی از پدرم خوردم خیلی بد حرف های شنیده م ازش که الان بهش فکر میکنم از خجالت اب میشم بعصی چیزها نیاز به زمان داره پدر و مادر دیگه پیدا نمیشن یه بارن دوست عزیز فقط یه بار سعی کن دل شونو به دست بیاری
آرزوی مرگ نکن از آینده و روزای قشنگی ک پیش رو داری از خبرای خوبی ک قراره بشنوی و ذوق کنی خبر نداری
پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
کدوم آینده آخه منی ک الانم وضعم اینه چجوری ب آینده امید داشته باشم
امید داشته باش و باور کن و خوشبختی رو جذبش کن
پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم