2777
2789
عنوان

باردارم آیا؟

155 بازدید | 13 پست

توو اقدامم، ده روز به موعد پریودم مونده اما امروز کلا علائم پریود رو دارم.

دل درد پریودی، کمردرد، لگن درد، انواع درد😅

ترشح هم دارم 

نظرتون؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی اقدام کردی؟

یه بار ۲۶ام. یه بار ۲۹ام

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
کی اقدام کردی؟

جوری که حساب کردم دقیقا دم تخمک گذاری اقدام کردم

یه بار ۲۶ام. یه بار ۲۹ام

منم مثل شما ۱۲ موعدمه 

۲۹ اخرین اقدامم بود فقط بعضی وقتها تخمدان هام مثل روزای تخمک گذاری درد میگیره ول میکنه یه بار راستی یبار چپی

چقدرم دیر میگذره 

انشالله که بارداری عزیزم

منم مثل شما ۱۲ موعدمه  ۲۹ اخرین اقدامم بود فقط بعضی وقتها تخمدان هام مثل روزای تخمک گذاری درد ...

ان شاءالله تو هم عزیزم

جوری که حساب کردم دقیقا دم تخمک گذاری اقدام کردم

اونجوری ک من خوندم ی هفته ده روز بعد اقدام طول میکشه تا لانه گزینی اتفاق بیفته، ی چن روزم صبر کن ولی در کل سعی کن مراقب چیزایی ک میخوری و ... باشی، انشالله ک بارداری

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
اونجوری ک من خوندم ی هفته ده روز بعد اقدام طول میکشه تا لانه گزینی اتفاق بیفته، ی چن روزم صبر کن ولی ...

مرسی عزیزم

خودمم میگم شاید لانه گزینی باشه

شکمم نفخ داره

دقیقا عین پریودیه فقط خونریزی درکار نیست

یه رابطه مشکوک داشتم الان سینه هام درد داره پاهام بیحاله دوس دارم بخوابم۱۱ موعدمه ممکنه باشم آخه میخوا جدا شم این تصمیمم بعد رابطه اومد سرزنشم نکنید از بعد تصمیمم دیگه رابطه ندارم زیره دلمم خیلی تیر میکشه الان زدم منفی بود بی بی ممکنه نباشم