2777
2789

قیمه خیلی *** .... باید تو زودپز میپختی اونم در حد ۱۵_۲۰دقیقه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه چیزی بت میگم‌ کرک و پرت بریزه😂

لپه رو نباید بخیسونی

دیرپز میشه

حتی رو بعضی بسته بندی هاشون زده 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پختمش😐 اصن نمیدونم‌چرا اینجوری میشه

از بسه لپه *** متنفر شدم از پختنش

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

از این ب بعد خاستی بپزی گوشت رو جدا بپز لپه رم جدا.بعد پیاز رو رنده کن و لپه رو پیاز و رب تفت بده با گوشت قاطی کن اینجوری خیالت از پختن گوشت و لپه راحته.

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
شانس منه😐

عزیزم وقتی نمیپزه میریختی زود پز .الانم ۱۰دقیقه بریزشو زود پز .بعد ده دقیقه چک کن حتما ایشاله میپزه.

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

لپه پسر عموی ساچمه‌تفنگ بادیه😕

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....