2777
2789
عنوان

ایده بدین! 😃🦋❤

97 بازدید | 10 پست

سلام خانماااا❤

ان شاءالله عیدتون مبارک باشه😍

خانما من یک هنر مثل نقاشی رو خیلی دوست دارم خب؟ بعدا دلم می خواد ان شاءالله از مثلا نقاشی کشیدنم فیلم بگیرم. حتما دیدین توی اینستا که از مراحل نقاشی یا خطاطی یا حالا هرچیزی فیلم می گیرن و خیلی قشنگ میشه. 🥹🥹

منتها ابزاری برای اینکه ان شاءالله دوربین یا گوشی رو روش قرار بدم و بتونه با زوایه مناسب از نقاشیم فیلم بگیره، ندارم. 

چه راهی پیشنهاد می کنید؟ گوشی رو روی چی بذارم؟ 

باید یا حتما از بالا فیلم بگیره؛ یعنی جایی بین صورت و دستم یا از کنار دستم؛ به صورت مورب و کج. 

چهارپایه کوتاه هم ندارم اینجا. 🥲🙁

کمک لطفا😍❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

من دیدم یکی خودش درست کرده بود پایه برا موبایلش که فیلم بگیره..میتونی خودت درست کنی بزن حتما تو نت میاره  یاهم بخر ارزونه و جایی هم نمیگیره ..موفق باشی😍

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دیدم یکی خودش درست کرده بود پایه برا موبایلش که فیلم بگیره..میتونی خودت درست کنی بزن حتما تو نت م ...

ممنونم عزیزممممممم ان شاءالله خداوند خیر دو دنیا رو بهت عطا کنه😍😍❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
سلام عزیزم شما همون دوست من هستید که مشاعره کردیم؟ خیلی فکرت بودم  الان که پستم و لایک کردی گف ...

سلام عزیزدلممممم

بله گلم خودمم😍😍😍😍😍

قربونت برم عزیزمی😍❤

سلام عزیزدلممممم بله گلم خودمم😍😍😍😍😍 قربونت برم عزیزمی😍❤

عزییییییزم خدا رو شکر 

تو نی نی سایت داشتن یه دوست اهل فکر غنیمته💖

پستت و دیدم دلم خواست نقاشی کنم منم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزییییییزم خدا رو شکر  تو نی نی سایت داشتن یه دوست اهل فکر غنیمته💖 پستت و دیدم دلم خواست نقا ...

خداروشکر که شما من رو دوست معرفی می کنید عزیزم🥺🥺🥺

البته نقاشی رو برای مثال گفتم

ولی خیلی دوست دارم نقاشی رو

آدم رو آروم می کنه

😍😍

خداروشکر که شما من رو دوست معرفی می کنید عزیزم🥺🥺🥺 البته نقاشی رو برای مثال گفتم ولی خیلی دوست د ...

زنده باشی عزیزکم

برای فیلم برداری یه گیره هایی هست دور پیشونی نصب میشه 

خودت هم با یه تیکه کش و یکم دوخت و دوز میتونی درستش کنی از این کش پهنا😅

پایه گوشی هم قیمتی نداره البته الان نمیدونم ولی پارسال پنجاه تومن خریدم از ...کالا 

من قبلا گوشی رو روی میز میذاشتم و خودم رو زمین مینشستم 

گوشی و گیر میدادم بین وسیله هایی

بدون هزینه هم میتونی انجامش بدی یکم صبر و خلاقیت میخواد فقط 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زنده باشی عزیزکم برای فیلم برداری یه گیره هایی هست دور پیشونی نصب میشه  خودت هم با یه تیکه کش ...

ممنونم ریحانه خانم😍😍😍

ان شاءالله خداوند خیر دو دنیا رو بهتون عطا کنه که کمکم کردید😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز