2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای ما اپارتمانیم  بعد تهویه ها وصله به هم اون لوله ش اقا نگم برات یک از خدا بیخیری استف ...

وای آره من بدبخت فقط از نوره یه چی شنیده بودم اینتزنتی خریدم کل کارتون بو میداد 🤢🤢 مغازه طرف بو گرفته بود دیگه انداختمش دور 🤢🤢🤢

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

نوره اصل بوش کمه اینایی که خیلی بو میبدن تیزبر هستن

نمیدونم این لامصب چی بود

واجبی بود نوره بود عنبرنسا بود

هرچی بود کل ساختمون بو پی پی سگ گرفتع بود😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
وای آره من بدبخت فقط از نوره یه چی شنیده بودم اینتزنتی خریدم کل کارتون بو میداد 🤢🤢 مغازه طرف بو گر ...

😂😂😂

اره خیلی بو داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عاشقتم😄😄😄سگ که خوش بوا بچم🤗

اصطلاحه بابا به سگ کار ندارم که 🤢

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

نکنه میخواستی بره حموم عمومی؟؟

کلا استفاده نمیکرد خب

😂