2777
2789
عنوان

آمپولhcj

74 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من دکترم برای روز ۱۴پریود آمپول برام نوشته ولی من امروز که روز سیزدهمه علائم تخمک گزاری رو دارم زیرشکمم مثل پریودی درد می‌کنه و دمای بدنم زیاد شده بنظرتون امروز بزنم آمپول رو یا همون فردا؟

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

به نظرم زنگ بزن دکترت چون من یه ماه واسه۱۴ سیکل واسم نوشت زدم باردار نشدم ماه بعد سونو کرد واسه ۱۲ سیکل زدم خداروشکر باردار شدم منم بدنم گرر میگرفت و ترشح داشتم فهمیدم تخمک گذاریمه

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز  بزن تا همه تخمک هات ازاد  بشن چون علائم داری و تا ۲۴ساعت بعد تزریق امپول ازاد میشن  تا اونموقع باز رشد میکنن  .اگرم میخوای خیالت راحت شه بزنگ به دکترت بگو 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
به نظرم زنگ بزن دکترت چون من یه ماه واسه۱۴ سیکل واسم نوشت زدم باردار نشدم ماه بعد سونو کرد واسه ۱۲ س ...

عزیزم آخه دکترم مطب نیس امروز فقط شماره مطبشو دارم🥺خدا رو شکر گلم😍

باشه عزیزم مرسی❤️

خواهش گلم انشالله باردار  بشی توکل به خدا 

خواهش گلم انشالله باردار  بشی توکل به خدا

ممنون عزیزم سه ماه دکترم بهم فرصت داده گفت اگه نشدی دوباره بیا این ماه آخره واقعا سختمه برم اونقدر استرس میکشم وقتی میرم که حالم بد میشه دعام کن تو رو خدا😞

ممنون عزیزم سه ماه دکترم بهم فرصت داده گفت اگه نشدی دوباره بیا این ماه آخره واقعا سختمه برم اونقدر ا ...

استرس سمه  یکی از بزرگترین دلایل باردار نشدن استرسه هرچی بهش فک کنی و منتظر باشی ازت دورتر میشه 

استرس سمه  یکی از بزرگترین دلایل باردار نشدن استرسه هرچی بهش فک کنی و منتظر باشی ازت دورتر میشه ...

خیلی ها بهم گفتن ولی واقعا دست خودم نیست خیلی تلاش میکنم بهش فکر نکنم و سرگرم کنم خودمو ولی هیچ فایده ای نداره

خیلی ها بهم گفتن ولی واقعا دست خودم نیست خیلی تلاش میکنم بهش فکر نکنم و سرگرم کنم خودمو ولی هیچ فاید ...

میدونم درکت میکنم فقط بسپار به خدا انشالله صداتو میشنوه

میدونم درکت میکنم فقط بسپار به خدا انشالله صداتو میشنوه

سپردم به خودش دیگه هر چی بادا باد.مرسی عزیزم بابت حال خوبی که بهم دادی❤️

سپردم به خودش دیگه هر چی بادا باد.مرسی عزیزم بابت حال خوبی که بهم دادی❤️

فدات گلم انشالله تاپیک بی بی چک مثبت بزنی