2777
2789

اون باید اعلام کنه؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با خاستگار سنتی جلسه اول میرم کافه 

اگه اوکی بود از نظر اون دوباره میگه مادرش زنگ میزنه برای جلسه دوم 

اگه نه که زنگ نمیزنه 

تا حالا همشون سر یک روز زنگ زدن که قرار بعدی رو بزارن 

بعصیاشونو قبول کردم که برای بار دوم بریم بعضی ها رو نه

آره خب اونم باید اعلام کنه دیگه  منظورم این مدلیه ک اول خودتون با پسر حرف زده باشین

خب ما حرف می‌زنیم اونا همیشه منتظر جواب قطعی هستن نه ما منتظر اونا

وگرنه اصلا خواستگار راه نمیدیم اگه قطعی مطمئن باشیم جوابمون منفیه

ولی اگرم راه بدیم اونا یعنی ۱۰۰ درصد ازین قضیه مطمئن هستن و فقط منتظر جواب دختر و خانوادش میمونن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

هیچ کدوم  ی نفر معرفی کرده یک بار با هم حرف زدیم پیامی

اگه پیامی بوده که باید وقت تعیین میکردین

مثلا میگفتی خب تا یه حدی به شناخت اولیه رسیدیم تا دو روز فکر کنیم بعد شما پیام بده تا در موردش صحبت کنیم

من با خاستگار سنتی جلسه اول میرم کافه  اگه اوکی بود از نظر اون دوباره میگه مادرش زنگ میزنه برا ...

جلسه دوم  درمورد چی حرف میزنن؟

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
خب ما حرف می‌زنیم اونا همیشه منتظر جواب قطعی هستن نه ما منتظر اونا وگرنه اصلا خواستگار راه نمیدیم ا ...

بله ما هم راه نمیدیم این اولی بود ک اصلا حرف زدم باهاش 

ولی حرفمون ی جوری تموم شد و دیگه حرف نزدیم اما اومده بودن محل کارم بیخبر ک من نبودم 

:)