2777
2789
عنوان

امــروز 2 . 2 . 1402 ❥

426 بازدید | 34 پست

امروز یه تاریخ رنده دلم میخاد به جا بمونه :

2 . 2 . 1402 ساعت ۱۲:۳۱ و روز شنبه و عید فطر .. هوا نیمه ابریه و صدای پرنده هایی که از بیرون میاد خیلی قشنگه . انگار که خیلی خوشحالن و منم دلم میخواست جای اونا باشم به دور از هرگونه دغدغه و ناراحتی 

تلوزیون روشنه و شبکه نمایش پخش میشه .

ناهارمو گذاشتم و نشستم تا خانوادم بیان ، خب باشه میگم که ناهار ماکارونی گذاشتم دختر :/ که بعدا نگی چی بود ناهارت

دو ماهه که اون تو بیمارستان خوابیده و هر روز و هر شبم به امید شنیدن اون خبر خوب از طرفش میگذرونم 

انتظار داشتم امروز که هم عیده هم یه تاریخ خاص، اون میومد خبر خوب شدنش و اینکه میتونه راه بره رو بده 

و این روز تبدیل میشد به یه روز به یاد موندنی .. 

ولی خب بازم منتظرم این اتفاق بیفته حتی اگر امروز موقعش نباشه.. 

منی که انقدر منتظر موندم بازم میمونم و صبر میکنم تا آخرش 

دلم میخاد اون روزی که همه ی اتفاقایی که منتظرشون بودم افتاد بیام و این متن رو بخونم و به یاد بیارم که چه حس و حالی داشتم که به اینجا رسیدم :) 

بماند به یادگاری .. 

The End

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تولدم امروزه  💃💃

تولدت مبارک عشقم 🫂

ایشاللع ب همه ارزوهای قشنگت برسی ❤️

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
امروز تولدمه ۲/۲/۱۳۷۷

تولد شماهم مبروک جانم بیا بغلم 🫂❤️

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

من خیلی دلم میخواست امروز عقدم بود. ولی خب نشد دیگه، ان شاءالله اون خبر خوشی که امروز منتظرشی به زودی زود به گوشت برسه وشادی مهمون دلت بشه. الهی آمین

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤