2789
عنوان

خواستگار

333 بازدید | 8 پست

ما باهم هم سن هستیم ۲۳ سالمونه تقریبا و  ایشون از ۱۸ سالگی روی پای خودش بوده کار کرده خرج دانشگاش و همه چیش با خودش بوده ما باهم دیگه دوست دختر دوست پسر بودیم بعدش  اول خانوادشو در جریان گذاش و پدرش با پدرم صحبت کردن گفته ک منومیخوادش همه فامیلاشون و.‌.. میدونن منو
متاسفانه هیچی نداره پدرش وضع مالیش خوبه ب قول معروف دستشون ب دهنشون میرسه  ولی خودش هیچی نداره ایا من باید صبر کنم بخاطرش نمیدونم باید چیکار کنم 

اگ دوسش داری و ادمیه ک عرضه و ارزششو داره چ اشکال داره صبر کنی

باهم میسازین زندگیو

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم وقتت بخسر.مشاوره در اینجا سخته.چون هر کسی نظر خاص خودشو داره.

بخصوص اینکه سن پسر مقداری کمه .چون دخترها زود تر ب بلوغ فکری میرشن.باید ایشون رو بیشتر بسنجین و عجولانه تصمیم نگیرید.باید ببینی که حاضره بخاطرت از لحاظ موقعیت کاری و چیزای دیگه خودشو بالا بکشه یا نه .خلاصه خیلی چیزهای دیگ ک جاش نیست اینجا.من پبشنهاد میکنم حتمااااا بایک مشاور اگاه در این باره صحبت کن.اینجا هرکسی دید خاص خودشو داره عزیزم.

چون من هم این شرایط شما رو داشتم.و البته باید شخص مقابلتم همه جوره تو رو از خودش مطمئن کنه.اگه چیزی ازش میخای بهت اثبات کنه برات توضیح بده نه اینکه از زیرش در بره.بهرحال موفق باشی عزیزم.

اگه اخلاقش خوبه و دوست داره بهش فرصت بده

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

اگ بعد این مدت دوستیتون دلی دوسش داشتی فکرنکنم میومدی بپرسی ک آیا صبرکنم چون ما ک حسی ب اون شخص نداریم

شرایطشم ک میگی دانشگاه رفته و اهل کار هس

پدرشم ک میگی وضعش خوبه مثلا یه خونه ای موقت بده بشینید تا خودتون چندسال دیگ بخرید