2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من اینو تجربه کردم واسه ریزش اب پیاز میزدم به موهام دوماه بعد متوجه شدم رشد موهام دوبرابر همیشه بود خیلی خوب بود موهامو کوتاه کرده بودم زود بلند شد ولی حوصلم نکشید ادامه بدم اما تو اون دوما ب اندازه ۴ ماه بلند شد 

قرص اکسار بگیر ۱۰ تا پودر کن بریز تو شامپوت 

معجزه میکنه بخدا

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
والا من اینو تجربه کردم واسه ریزش اب پیاز میزدم به موهام دوماه بعد متوجه شدم رشد موهام دوبرابر همیشه ...

آب پیاز داخل شامپوم ریختم زیاد تاثیر ندارن 

عزیزم چجوری استفاده کردی

اب پیاز قرمزو صاف میکردم با چندقطره اب لیموقاطی میکردم رو ریشه موهام میریختم پلاستیک میکشم روش تا نیم ساعت بعد میشستم یه روز درمیون یا دوبار تو هفته 

البته موهام چربه اگه پوست سرت خشکه روغن نارگیل قاطیش کن

منظورتون همون دورنگ ها هست؟ 

اره عزیزم یه طرف صورتی یه طرف سفید

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️