2777
2789
عنوان

مامانیییییییییییییییییییییییی

128 بازدید | 14 پست

وای وقتی شوهرم درباره مادرش حرف می زنه می گه مامانییییییییییی، خیلی حالم بد می شه!!!

اخه مرد داره 40 سالش می شه مامانیییییییییییییییییییییی گفتن خیلی ضایعه به خدا، من به بچم هم یاد ندادم اینجوری من رو صدا کنه.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

😐😂

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوق🤢

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

وا خب همونجوری که از بچگی صدا میکرده الانم میگه!

همونطور که مادربزرگ و عمه و خاله و عمو رو آدم هرطور از بچگی صدا کنه تا آخر همونه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
🥴 مامانییی؟ به تو چی میگه شوهرت🤣🤣🤣🤣

اسممو می گه. نه کلا شوهرم این جوری بگه، اصلا کلا مردای خیلی بزرگ یه جوری هست مامانشون رو اینجوری صدا کنن.

مثلا بگن مادر، مادر جون،یا نهایتااا مامان

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
پس چی بگه باباش خواهرشوهر ایراد گیر

چی میگی شما😐

مگه من گفتم اشکالی داره؟

استارتر گفت مامانی یاد اون کلمه افتادم

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
اسممو می گه. نه کلا شوهرم این جوری بگه، اصلا کلا مردای خیلی بزرگ یه جوری هست مامانشون رو اینجوری صدا ...

آره خدایی مامانیییی گفتن واسه مرد بزرگ یجوریه 

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
چی میگی شما😐 مگه من گفتم اشکالی داره؟ استارتر گفت مامانی یاد اون کلمه افتادم

اسی داشت از حرف شوهرش ایراد می‌گرفت سریع یاد عروس بیچاره افتادی خدا نصیب نکنه نکته سنج های مثل خودت

اسی داشت از حرف شوهرش ایراد می‌گرفت سریع یاد عروس بیچاره افتادی خدا نصیب نکنه نکته سنج های مثل خودت

حتما خودتونو به ی دکتر نشون بدین

خود درگیری دارین انگار😐😐

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....