2777
2789
عنوان

بچها حالم بده

72 بازدید | 11 پست

من از پسر همکلاسیم خدشم اومره بعد اون از یکی دیگ خوشش میاد....خعلی زجر میکشم

چن بار سعی کردم باش رفیق شم اون انگار واقعا بدش میادازم

لی خدا این حسو از سرم بپرون ب حق۵تن

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این فقط یه کراشه ...چون نمی‌شناسیش خوب خوشت اومده چنتا اخلاقشو ببینی متنفر هم میشی

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

خدا بمیرم برات میدونم چ حسی داری واقعا خیلی سخته 

نمیشه اصلا بهش فکر نکرد سعی کن خودت رو همیشه مشغول یه کاری کنی و بدون اگر خدا توی سرنوشتت گذاشته باشه بهش میرسی امیدت به خدا باشه 

فقط اینو بدون ک هرچه بیشتر بهش فکر کنی وابستگی عاطفی روحی بیشتری میاد سمت خودت و خودت اذیت میشی 

این فقط یه کراشه ...چون نمی‌شناسیش خوب خوشت اومده چنتا اخلاقشو ببینی متنفر هم میشی

دقیقاااا 

اسی منم رو یکی بدجووور کراش داشتم خودشم اومد پیشنهاد داد ولی فقط سه روز باهاش حرف زدم به قدری ازش متنفرررر شدم اصلا اون چیزی که نشون میداد نبود بعد سه روز دیدم واقعا دیگه حالم بهم میخوره ازش بلاکش کردم ولش کن بابا 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی