2789
عنوان

فطریه ندادم

4877 بازدید | 15 پست

شغل شوهرم فصلیه الان کل پولش زیر یک میلیونه که یک‌هفته است هیچ ازش‌خرج نکردیم نکنه مهمون بیاد چون فعلا درامدی نداریم .یکمم بدهی داریم 

شوهرم فطریه نداد گفت ما خودمون فطریه لازمیم عذاب وجدان دارم ندادیم چکار کنم 😔 بابام قبلا همه سالای عمرم پرداخت کرده الان اولین باره ندادیم

💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ول کن خواهر من این حرفا رو

تو در حد ی ده هزار تومنم که به ی کودک کار که تا کمر خم شده تو سطل زباله عیدی بدی دلشو شاد کنی ،خدا رو خوشحال کردی.

نباید که حتما از گلوی خودتون بزنی که بخوای فطریه بدی ،

انقد بدم میاد از این دکانهای دینی

آخی عزیزم  شغل شوهر من آزاده الان افتضاحه همش خجالت میکشه که خونست و بیکاره حتی ماشینی نداریم ...

منم شوهرم تازه رفته خدمات بیمارستان شده من درکت میکنم ماهم ماشین نداریم اما خونه از خودمون هست انشاالله جوری که شوهرم کار خوب پیدا کرد شوهرتون هم یک کار خوبی پیدا کنه و جیبت همیشه دراز پول باشه

بنظرم اگه نداری اشکالی نداره

شرایط همه سخت شده 

غصه نخور میگذره این روزها

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

منم شوهرم تازه رفته خدمات بیمارستان شده من درکت میکنم ماهم ماشین نداریم اما خونه از خودمون هست انشاا ...

الحمدلله خدمات بعدن‌میره بالا پستش 

لیسانس بگیره یهو طرحی میاد میره بالا بخش اداری 

کاش شوهرم منم همچین کاری داشت 

💖