2777
2789
عشق من دکتر مهراناقاسمخانی... سرش شلوغه اما عالیه. از پنج ماهگی هم پذیرش میکنه.جز دکتراییم هست ک سز ...

دکتر خوبیه ?برای من اخلاق مهمه   ابجییی خیلی استرس دارم   زایمان اولم طبیعی بود بنظرت دومی میشه سز به دنیا بیارم?

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر خوبیه ?برای من اخلاق مهمه   ابجییی خیلی استرس دارم   زایمان اولم طبیعی بود بنظرت دومی ...

عالیه من از سزارینمم خیلی راضی بودم.

منشیش آدم جدی هست مطبش شلوغه اما وقتی نوبتت میشه تک تک سوالاتو جواب میده.

آره عزیزم چرا نشه سزارین کنی؟من حقیقتا مخالف طبیعی هستم البته چون توان دردشم نداشتم.کوثر 12میلیون دوسال پیش دادم با اتاق vipسزارین شدم.بهترین تجربه بود.انشالله توام بعدیو راحت زایمان کنی.چند وقتته؟

عالیه من از سزارینمم خیلی راضی بودم. منشیش آدم جدی هست مطبش شلوغه اما وقتی نوبتت میشه تک تک سوالاتو ...

اجی من یه ماهمه .... بعد اجی  بنظرتون از کی برم تحت نظرشون   اخه شهرستانم رفت امدم سخته

اجی من یه ماهمه .... بعد اجی  بنظرتون از کی برم تحت نظرشون   اخه شهرستانم رفت امدم سخ ...

بسلامتی منم دوماهمه الان.قاسمخانی از پنج ماهگی پذیرش میکنه.

شهرستانی سخت نیست رفت و آمدت؟بهش بگو اگر شد چکاب هاتو شهر خودتون برو باهاش هماهنگ کن برا زایمان بیای شیراز.راهت دوره؟کجایی؟

بسلامتی منم دوماهمه الان.قاسمخانی از پنج ماهگی پذیرش میکنه. شهرستانی سخت نیست رفت و آمدت؟بهش بگو اگ ...

اجی بچه اولت چندسالشع?دومی هم میری تحت نظر همین خانم دکتره?

بسلامتی منم دوماهمه الان.قاسمخانی از پنج ماهگی پذیرش میکنه. شهرستانی سخت نیست رفت و آمدت؟بهش بگو اگ ...

اطراف شیراز ....اره ابجی سختمه  نظرم همینه بهش بگم رفت امدم سختع

ینی الان پیشش نرم تا پنج ماهگی?شماا الان میرید بهداشت فقط?