2777
2789

چون باز مونده بود یا به چیزی گیر کرده بود خوب بسته نشذع بوده 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی صدای باز شدنش رو شنیدید یا دیدید که باز شد؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خدا بگم چیکارت نکنه، عصری یه فیلم جدید دیدم براساس داستان واقعی ، گفتم لابد خوبه زیاد ترسناک نیست، اما الان یادم که میاد ترسیدم، به خصوص اینکه چند شبه عروس هلندیمونم شبا الکی خودشو میزنه به قفس، میره چپ و راست و هی اونورو نگاه میکنه، میرم سمتی که نگاه میکنه وایمیستم، باز سرشو برمیگردونه اونور.

الانم که تو این حرفو زدی.

حتی الان که داشتم تایپ میکردم یه لحظه عین دیوونه ها حس کردم یه سایه از کنارم رد شد ، یه تکون بدی خوردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ نامرد نامرد

حالا میترسم از مبل بیام رو فرش دراز بکشم به شکم ، 

خدا بگم چیکارت نکنه، عصری یه فیلم جدید دیدم براساس داستان واقعی دیدم گفتم لابد خوبه زیلد ترسناک نیست ...

اغا منم سه قسمت از سجین دیدم حس میکنم واقعیههههه یه حس بدیییی دارم تو روح ادم نفوذ میکنه

اگه با تو کار داشت دیگه سر یخچال نمیرفت میومد تو رو میخورد 

الان اومده موزشو برداشته رفته بگیر بخواب 

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       
من از ده اینا همینجام بسته بود یهو باز شد توشم پر نیست جا زیاده😂😂😂😂😂

😂😂😂اخه کدوم جن دیوانه ای میره تو یخچال 😂😂😂ایه الکرسی بخون بیخیال 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍