2777
2789
عنوان

آزمایش خون..

87 بازدید | 18 پست

خانما

من چندروز پیش رفتم دندونپزشکی..

چون خیلی ازدندون پزشکی میترسیدم وتقریبا دفعه اولم بود خییییلی استرس داشتم..روزه هم بودم..

خلاصه یه آزمایش خون هم دکتر برام نوشته بود رفتم اونم دادم..

پرولاکتین سقفش زده بود ۲۹...بعد مال من ۴۳ شد..

قبلش هم خوابم خیلی خوب نبود.

ممکن به خاطر استرس دندونپزشکی بالا رفته باشه؟؟

اره احتمالش هس دوباره تکرار کن‌.شرایطو رعایت کن دو ساعتم باید از وقت بیدلر شدنت بگدره تاپیک پرولاکتین منو بخون

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
اره احتمالش هس دوباره تکرار کن‌.شرایطو رعایت کن دو ساعتم باید از وقت بیدلر شدنت بگدره تاپیک پرولاکتی ...

من ۸ساعت از خوابم‌گذشته بود..

خیلی استرس گرفتم که نکنه برای بارداری به مشکل بخورم..

آخه اینجا واقعا باید بگردی تا یه دکتر خب پیدا کنی منم یکی راپیدا کردم ولی خیلی دیربه دیر نوبت میده که جواب آزمایشم‌رونشونش بدم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۸ساعت از خوابم‌گذشته بود.. خیلی استرس گرفتم که نکنه برای بارداری به مشکل بخورم.. آخه اینجا واقع ...

بد موقع دادی

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
بد موقع دادی

خوابم قبلش خوب نبود

روزه بودم

دندونپزشکی بودم

کلی هم استرس داشتم

کلی هم پله پایین وبالا کرده بودم.

حسابی هم خوابم میومد

...

الان کلی استرس گرفتم نکنه واقعا بالا باشه ونتونم اقدام کنم..

اقدام‌رو بندازم عقب،،؟؟

خوابم قبلش خوب نبود روزه بودم دندونپزشکی بودم کلی هم استرس داشتم کلی هم پله پایین وبالا کرده بود ...

تاپیک پرولاکتین منو بخون

اولا که شما باید روز دوم تا چهارم پریودیتون این آزمایشُ انجام بدین.  شب قبلش شام سبک بخور &nb ...

آخه من اصلا نمیدونستم شرایطش چیه..

دکترم چکاب کامل نوشته بود چون میخواستم اقدام کنم برای بارداری.. ولی اصلا نگفت کی انجام بدم..سونو هم برام‌نوشت ولی اصلا نگفت چه زمانی انجام بدم..

منم تصمیم گرفتم یه دکتر بهتر پیدا کنم..انگاری باآدم قهره فقط مینوشت

خوندم عزیزم ممنونم❤ شما الان باردار شدین؟

ن عزیزم ماه دوم اقدامم۱

۴۳ زیاده.  ولی بهت قرص ریز میده، هفته ای یه دونه.  سریع میاد پایین.  من از ۳۳ یه م ...

آخه من دوران مجردیم هم بالا بود..دکتر بهم گفت دختر استرسی هستی به خاطر همین..اون موقع هم درگیر کنکور بودم بالا میرفت

آخه من اصلا نمیدونستم شرایطش چیه.. دکترم چکاب کامل نوشته بود چون میخواستم اقدام کنم برای بارداری.. ...

آره اتفاقا باید حتما یه ام آر آی هم مینوشت که مطمئن شه توده ی خوش خیم روو هیپوفیزت نباشه. 

این فاصله ی ۲ ساعت بعد از بیدار شدن حتما باید رعایت بشه.

من اقدام کنم یا صبر کنم... نمیدونم چه کنم.. آخه این دکتر خیلی دیر نوبت میده

باید ۳ماه فولیک اسید بخوری ویتامبن د پایین نباش