2777
2789
میشه بگی چه اخلاق بدی داره شاید مشکل از خودته

ببین خیلی خانوادع دوسته اصن رو حرف مادرش حرف نمیزنه انگار هیشکی خانوادع نداره بجز اون حتا زن داداشاشو ب من ترجیح میده

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
الهی چقد کوچولویی این چه کاری بود تو این سن ازدواج کردی من سی سالم ۹ سال با دوست پسرم دوستم دیگه الا ...

ای جان ایشالا خوشبخت شی عزیزم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان موندم مهریه بزارم اجرا یا ببخشم حق طلاق بگیرم لطفن اینو جواب بدین مرسی

گولش بزنم حق طلاق اونم محضر به صورت رسمی بهت بده تا بتونی طلاق بگیری مهریه رو میتونه اموالش بزن اسم بقیه و فقط حقوقش بمونه اونم قسط بندی میکنن سالی یه سکه تازه میتونه طلاقتم نده

گولش بزنم حق طلاق اونم محضر به صورت رسمی بهت بده تا بتونی طلاق بگیری مهریه رو میتونه اموالش بزن اسم ...

خیلی باهاش حرف زدم قبل عقد حق طلاق بده گفت مهریتو ببخشی میدم قبول نکردم منه خر

ببین خیلی خانوادع دوسته اصن رو حرف مادرش حرف نمیزنه انگار هیشکی خانوادع نداره بجز اون حتا زن داداشاش ...

مطمین باش با روش های خاصی اگع خودت بخوای اگه دلت ب زندگی کردن باشه ب سمت خودت جذبش کنی 

ای کاش قبل از مشاوره رفتن برای طلاق 

مشاوره برا بهبود زندگیت میگرفتی 

این چیزایی ک میگی قابل حله