2777
2789
عنوان

با درد این سقط ها چیکار کنم، چقدر سختی کشیدم و بی نتیجه بود😭

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 63 پست
اره انصاف چه تو این دوما و خورده ای چه حالا  ولی خوب اونقدر سر سقط قبلیم با گریه و افسردگی او ...

فدات شم که تو این شرایط هم حواست به همه هس که اونا اذیت نشن.

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه هنوز معلوم نشده  قرار شد بعد سقط بدیم آزمایشگاه که مشکلش چی بوده چون رشدش خوب بود  ب ...

اصلا نگران نباش عزیز دلم 

خدا انشالله قلبتو آروم کنه

از خودش بخواه یه دکتر خوب ودرمان خوب رو برات رغم بزنه 

حتما به امید خدا درست میشه 

منم سقط داشتم همش نگرانم که این بمونه برام خیلی درکت میکنم

ولی دلم روشنه خدا بهت بچه میده و میمونه واست

یه چیزی هم بهت بگم انشالله دوباره باردار شدی به کسی نگو.... روزانه تونستی صد بار ذکر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم رو بگو

بعضیها ارتعاش منفی دارند خود قایم کردن خیلی کمک کننده ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناامید. نشو یکی از اقوام نزدیک ما هم بعد ۲۰ سال خدا بهشون بچه داده اتفاقا امشب جشن گرفته بودن برای بچه اشون همه جمع بودیم انشاالله به زودی دامن شما هم سبز میشه و به زودی زود نی نی خوشگلتو بغل می‌کنی 🥺❤️❤️❤️❤️

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

فدات شم که تو این شرایط هم حواست به همه هس که اونا اذیت نشن.

سر قبلیه همشون اونقدر اذیت شدن

که واسه این دیگه نمیتونستم بگم

همه اونقدر دست به دعا نذر بودن

دیگه روی گفتنشو بهشون ندارم

مخصوصا مامانم که این همه زحمت کشید برام بعد ای وی اف

چون اوایلش همش استراحت بودم

🤲1404.2.3---

به وقتش اگه صلاح بدونه میده به زور چیزی از،خدا نخواه  منم ۳ تا سقط،داشتم الان یه دسته گل ۸ ساله دارم که پدر مو درآورده 🙈🙈😂به قول همسرم با تو باید بی تو هرگز 

انشاله درسرنوشتت یه کوچولوی سالن و صالح باشه 

اخ بچه ها نمیدونید چقدر حالم بده که بچم مرده وحالا تو شکممه و تو پنهانی اشک میریزم وباهاش حرف میزن ...

الهی  ......

میفهمم چقدر سخته.... 

منم جنینم رو توی 22 هفته یهویی از دست دادم. اونم وقتی با تکوناش جون میگرفتم عشق میکردم..... 

خیلی سخته. ولی قوی باش. بسپار به خودش. 

اول از همه دنبال درمان باش. علتشو پیدا کن. 

طب اسلامی هم برو. خیلی جوابه بعضی وقتها. 

ان شاء الله خدا بهت صبر بده و به زودی بهت بچه سالم و صالح بده عزیرم این روزای سخت و غمگین رو یادت بره.♥

اخ بچه ها نمیدونید چقدر حالم بده که بچم مرده وحالا تو شکممه و تو پنهانی اشک میریزم وباهاش حرف میزن ...

چند وقتت بود؟بمیرم برای دلت

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اصلا نگران نباش عزیز دلم  خدا انشالله قلبتو آروم کنه از خودش بخواه یه دکتر خوب ودرمان خوب رو ...

افرین دقیقا همینطوره. 

منم بارداری اولمو تا به بقیه خبر دارم همه جا پخش شد بی دلیل سقط شد. 

بارداری دوممو مخفی کردم. 

منم واسم تجربه شده چشم زخم و حس بد خیلیا تاثیر میزاره روی زن باردار.