2777
2789
عنوان

با درد این سقط ها چیکار کنم، چقدر سختی کشیدم و بی نتیجه بود😭

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 63 پست
شاید تو فرشته ی نجات یه بچه هستی که تو بهزیستی و پرورشگاه داره زندگی میکنه و چشم انتظاره خیلیا رو د ...

میگم شرایط گرفتن بچه سخت نیس؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ بچه ها نمیدونید چقدر حالم بده که بچم مرده وحالا تو شکممه و تو پنهانی اشک میریزم وباهاش حرف میزن ...

قربونت بشم عزیزم خونریزی کردی؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
میگم شرایط گرفتن بچه سخت نیس؟؟؟ 

بله سخته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

امیدوارم زندگی هیچ کس اینطور نشه ولی میگم شاید براتون جالب باشه یه آشنای نزدیک داشتیم خانم و اقا هردو سر کار بودند و هر دو جفتشون هرماه چیزی در حدود ۱۲ الی ۱۳ تومت درامد داشتن ک روی هم میشد ۲۴ تومن ک واقعا مبلغ خوبیه اللخصوص برای زندگی تو شهرای کوچیک ک هزینش به نسبت تهران میتونه واقعا کمتر باشه حمایت مالی خانواده هم که سرجاش بود این زوج با عشق باهم زندگی میکردن متوجه شدن بچه دار نمیشن از این دکتر به اون دکتر مدام جراحی عمل ۱۴ سال اینا دوییدن خدا بعد ۱۴ سال بهشون بچه داد بچه وقتی ۸ سالش بود پدرش تصمیم به خیانت گرفت چیزی ک با توجه به اشنایی ک ما ازشون داشتیم کاملا بعید بود انقد رفت انقد اومد خیانت کرد انکار میکرد همسرشو میزد زندانی میکرد تو خونه انگار ک جنون آنی گرفته باشه طلاق گرفتن بچه بیچاره آواره بین لجو لج بازی مادرو پدر گیر افتاده مرد از اونور سو استفاده میکنه اون دیگری رو دق بده و زن از اون ور کاش خدا این بچه بیچاره رو نمیداد به این خانواده  که ۸ ساله بین ماجرای طلاق اینا دیوانه شده میخوام بگم شاید بعضی وقتا واقعا حکمتی هست دلتو بسپار به خدا و بگو هرچی صلاحه خدا شاهده ن بچشون شبو روز داره ن مادر.خدا به دل هیچکس نیاره ایشاللع

قربونت بشم عزیزم خونریزی کردی؟؟ 

نه هنوز

دکترم گفت یه هفته صبر کن اگه خودش سقط نشد بیا ساکشن کنم

خبرشم به خانوادم ندادم

گفتم بزار تموم شه بعد بگم 

چون تا سقط همشون جون به لب میشن

🤲1404.2.3---

پسر من اوتیسم داره آرزوم اینه کاش نازا بودم یا الان بچه نداشتم

عزیزم چه علائمی داره؟ میتونه مدرسه بره؟ یکی از اقواممون بچش نمیتونه درست صحبت کنه و مدرسه هم نمیره.  اوتیسم داره؟ من دلم نمیاد از خودشون بپرسم.. 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
سر بارداری اولم خودم خیلی اصرار داشتم  اما اینبار این همه توکل این همه توسل  گفتم خدایا ...

عزیزدلم علت ایست قلبی مشخص نشد؟یا علت سقط شدن سه قلوها؟

ما هم تو فامیل زیاد داشتیم خودمم دچارش شدم

مال من گویا مشکل کروموزومی بود

مال یکی که دوبارسقط شد مشکل انعقادی خون داشت هر روز باید آمپول میزد

شما زیر نظر دکتر بودی؟ 

نه هنوز دکترم گفت یه هفته صبر کن اگه خودش سقط نشد بیا ساکشن کنم خبرشم به خانوادم ندادم گفتم بزار ...

الهی بگردم.همسرت هوادارت هس؟؟؟؟ 

عزیزدلم علت ایست قلبی مشخص نشد؟یا علت سقط شدن سه قلوها؟ ما هم تو فامیل زیاد داشتیم خودمم دچارش شدم ...

نه هنوز معلوم نشده 

قرار شد بعد سقط بدیم آزمایشگاه که مشکلش چی بوده

چون رشدش خوب بود 

بله تحت نظر دکتر خودم بودم و هرروز من دوتا امپول زدم تو این دوماه

هم پروژسترون هم هپارین

🤲1404.2.3---

اخ بچه ها نمیدونید چقدر حالم بده که بچم مرده وحالا تو شکممه و تو پنهانی اشک میریزم وباهاش حرف میزن ...

وای قلبم شکست.چقد سخت

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
الهی بگردم.همسرت هوادارت هس؟؟؟؟ 

اره انصاف چه تو این دوما و خورده ای

چه حالا 

ولی خوب اونقدر سر سقط قبلیم با گریه و افسردگی اونو اذیت کردم

حالا حالا سر این دلم میسوزه براش

جیکم در نمیاد

فقط تو تاریکی و تنهایی اشکام به پهنای صورته

🤲1404.2.3---

امیدوارم زندگی هیچ کس اینطور نشه ولی میگم شاید براتون جالب باشه یه آشنای نزدیک داشتیم خانم و اقا هرد ...

خیلی خیلی موافقم.. همه ی برادرای شوهرخالم حداقل سه تا بچه داشتن ولی داداش بزرگه بچه دار نمیشد بعد 10سال با بدبختی و خرج و دعا و نذر و نیاز بچه دار شد. بچش کوچیک بود که برادرشوهرخالم فوت میکنه..خانمه هم به شدت مریض شد بچه بیچاره نوبتی ازش نگه داری میشه

هر روز خانوادم، خواهر برادرم تماس میگیرن و حالمو میپرسن

همش میگم خوبم

ولی دلم تیکه پارس

نمیتونم داد بزنم

نمیتونم بلند گریه کنم

نمیتونم بگم بچم مرده... 

🤲1404.2.3---