2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ضعف عضلانی رو نمیدونم اما از عوارض راکوتان تشدید افسردگی یا در کل ایجادشه. گاهی دکترها اگه بدونن مثلا مراجع سابقه افکار خودکشی داشته راکوتان سعی میکنن ندن. اگه دکترت خوبه مشورت کن باهاش.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

ضعف عضلانی رو نمیدونم اما از عوارض راکوتان تشدید افسردگی یا در کل ایجادشه. گاهی دکترها اگه بدونن مثل ...

دکترا اصلا نمی‌دونم چرا اینجورین از هر کدومشون می‌پرسی میگن نه بابا فقط خشکی لب .ولی تو بروشور هم همچین چیزایی نوشتن .مثلا می‌خواندید جلوه ندن

دکترا اصلا نمی‌دونم چرا اینجورین از هر کدومشون می‌پرسی میگن نه بابا فقط خشکی لب .ولی تو بروشور هم هم ...

تاری دید و فشار چشم و... هم میاره، کلا خیلی عوارض عجیب غریب داره راکوتان به‌نظرم باید زیر نظر و چکاپ مدام دکتر باشه نمیدونم چرا این شکلی مثل نقل و نبات تجویز میکنن😑

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

تاری دید و فشار چشم و... هم میاره، کلا خیلی عوارض عجیب غریب داره راکوتان به‌نظرم باید زیر نظر و چکاپ ...

آره من روچشمامم خیلی تاثیر گذاشته .ولی کلا عوارضشم قبول ندارن .ولی خیلی بد واقعا خیلی عوارض داره