2821
2789
عنوان

دخترا بیاین

280 بازدید | 31 پست

اگر پسر فامیلتون بهتون بگه تو حتی نمیدونی چی دوست داری،تو حرفات با چیزی که تو درونته متضاده،تو طلبکاری از دنیا ، با خودت آشنا شو،بعد شما بگین این چه فکریه در مورد من میکنی؟اونم بگه من اصلا به تو فکر نمیکنم فازش چیه؟همچین تجریه ای داشتین؟هیچ فاز عشقی هم نداریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید بیشتر بگی که بتونیم نظر بدیم چی شد که اینجوری گفت؟

حرف کار پیش اومد گفتم مجوزم بیاد شروع به کار میکنم گفت خب زودتر برای جاش اقدام کن،حالا اجاره اش چقدر؟بعد خودش جواب داد آره دیگه نمیدونی

اون پرروعه و تو جواب درست و حسابی بهش ندادی... بهت توهین کرده

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

مغرور و مزخرفه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸