مامانای خوشگل سلام،من یه بچه 4 ساله دارم،هر چقدر تو خونه میدوام بازم هزار تااااااا کار دارم مگه اینکه دخترم بخوابه،چون وقتی بیداره هرچقدر تمیز میکنم انگار هیچ کاری نکردم،الان بعد ساعت ها کمرم داشت میسوخت دیگه که اومدم نشستم،شماها چیکار میکنین؟!!!من که دیگه بریدم😭
((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوتا پسر شیطون دارم خدا حفظشون کنه، خراب کار درجه یک
تمام شب تو مغزم حرف حرف حرف
رو تمیزی کثیفی هم حساسم اینام شلختهههه وای خدا
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری... از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
من علاوه بر دختر ۴ ساله یه دختر ۱۰ ماهه هم دارم، هیچ وقت هم خونهم مرتب نیست از دست کوچولوهام، همیشه هم خستهام. هر روز با خودم میگم کی بزرگ میشن راحت میشم.
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨👩👧