2777
2789
عنوان

دلم خیلییی گرفته🥲

154 بازدید | 9 پست

فرداقراره شوهرم باداداشاش بره بیرون منم مامانم امشب مهمونی زنونه داشت قرار شد برم اونجا شبم بمونم ک فردارو تنهانباشم عصری رفتم اول اینکه خواهرم سرچیزای الکی هی ب پسرم غرزد منم خیلی ناراحت شدم بعدم زنداییم داشت برنامه میچید ک فردا بامامانموخاله هام برن بیرون تفریح هیچکس ی تعارفم ب من نکرد منم پاشدم اومدم خونه خیلییی ناراحت شدم بغضم گرفت فردام تکوتنها باید بمونم خونه.حالم خیلی گرفته شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب  شوهرت نره بیرون چی میشه

بنده خدا یکسال داداشاش گفتن بریم بیرون خودشم گفته نه مامانش ناراحت شد گفته انقد گفتن ن نگو بشون دیگ. از دست مامانم اینا خیلی دلم گرف قرار بود باخالم اینا شب بخوابیم خیلی خوش میگذشت

بنده خدا یکسال داداشاش گفتن بریم بیرون خودشم گفته نه مامانش ناراحت شد گفته انقد گفتن ن نگو بشون دیگ. ...

عزیزم ایراد از مادرتون هست نمیگه شما برا چی رفتین اونجا،میخواد شمارو تنها بزاره،درهرصورت به شوهر بگین شاید نرفت یا اگرم بره شماروهم ببره

عزیزم ایراد از مادرتون هست نمیگه شما برا چی رفتین اونجا،میخواد شمارو تنها بزاره،درهرصورت به شوهر بگی ...

اره منم از مامانم دلم گرفت. ب نظرم همسرم حق داره دیگ سالی یبارو مجردی بیرون بره اخه بخوام باشون برم خودم فقط اذیت میشم با بچه کوچیک.