2777
2789
عنوان

چرا خدا اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 21 پست
والله نه خواسته نا معقولیه نه نامشروع . ۳۶ سالمه . چندین سالمه دلم یه بخت خوب مبخواد که به دام گناه ...

هم سنینم .

بنظر من 

از انرژی مثبتت استفاده کن و ازکاینات کمک بگیر . منکه خیلی وقته میبینم با دعا نمیخاد با نوشتن قربون صدقش میرم

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
هم سنینم . بنظر من  از انرژی مثبتت استفاده کن و ازکاینات کمک بگیر . منکه خیلی وقته میبینم با ...

خیلی دیگه خسته و نا امید شدم انقدر دعا و زیارت و چله و نماز و توبه و نذر و انرژی مثبت و زیارتگاه و فلان و بهمان انجام دادم که دیگه دل و دماغ ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دیگه خسته و نا امید شدم انقدر دعا و زیارت و چله و نماز و توبه و نذر و انرژی مثبت و زیارتگاه و ف ...

انجام بده بنویس براش

حتما نتیجه میده

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
گلم این تاپیک شما چون جدید بود گفتم شاید جواب بدین موهام ب شدت میریزه شما نتیجه دیدین از هیر فیلر؟

سلام عزیزم الان دیدم . والله من چند سال پیشا چهار تا دونه ب فاصله دو هفته یکبار زدم ‌ ب خدا ریزش موهام قطع شد دیگه بعدش نه قرص ن چیزی هییییچ 

گلم این تاپیک شما چون جدید بود گفتم شاید جواب بدین موهام ب شدت میریزه شما نتیجه دیدین از هیر فیلر؟

مامانمم ریزش شدییییید داشت ۶ تا امپول بیوتین بپاناتین زد . اونم اوکی شد . ولی هیررفیلر فکر کنم الان خیلی گرون باشه