2821
2789
عنوان

چطور بفهمیم .......

128 بازدید | 8 پست

چطور بفهمیم یکی ما رو فقط بخاطر رابطه میخواد؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همش عکس قدی و ل خ ت میخواد کال ویدیو میگیره همش میگه اینجاتو ببینم اونجات ببینم برو جلو اینه بیا خونمون سایز میگه سایز میپرسه حرفی جز مسائل جنسی نداره بیرون نمیاد تورو هیجا نمیبره خرج نمیکنه ۔۔۔۔۔۔

همش عکس قدی و ل خ ت میخواد کال ویدیو میگیره همش میگه اینجاتو ببینم اونجات ببینم برو جلو اینه بیا خون ...

حالا اگه عقد باشه چی😞

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خب طبیعیه بخاد زنشی عقدت کرده دگ

اره ولی ن فقط برا همین

رفتاراشو بگو تا بگم برا چی میخوادت

میشه دوستی بدم خصوصی بگم