2777
2789
عنوان

خالم هی میگه

183 بازدید | 9 پست

دخترت عروس منه حالم از رفتارش بهم میخوره چندبار مستقیم چندبار غیر مستقیم گفتم بهش گفتم همسرمم دوست نداره از موضوع بدش میاد بچش ۸ سالشه و دختر من ۵ سالشه 

هی میگه خونه تون دو طبقه اس میدین یکیشو به بچها باهم زندگی میکنن خودشم جدا شده خونه مادربزرگم زندگی میکنه همسر سابقشم یه ادم روانی اسکیزو فرنی بود که حد نداشت تا سر حد مرگ کتکش میزد 

اونروزی این حرف زد گفت خونتون دو طبقه اس میایم اونجا منم گفتم دیگه اینجوری صحبت نکن خندید نمیدونم چرا از رو نمیره اون روزی به دخترم میگه به من بگو قینانا 😐😐(یعنی مادر شوهر به زبان ترکی ) دخترمم اومد خونه پیش همسرم گفتم اونم اصبانی شد یدونه زد دخترمو دهنش بعد به من گفت برو به خالت بگو زدم دهنش تا یاد بچه نده منم بهش خالم گفتم زد دهنش باباش 

بعد نمیشه قطع رابطه کرد چون خونه مادر بزرگم زندگی میکنه و بغیر اون چندتا خالمم مجردن زندگی میکنن باهم خونه اونا حتی برای دیدن اونام برم باز این خالم اونجاست دیگه 

بچه رو چرا زد

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه دفعه محکم بگو خاله دفعه دیگه بگی هیچوقت نمیتونم همو ببینیم ها

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندبار گفتم حتی به دخترم یاد دادم به پسرش بگه دادا

ب دخترت بگو نگه اصلا 

خودتم کمتر برو اونجا بنطرم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
کم میرم شاید ماهی یبار ولی تو همون ماهی یبارم حرصمو در میاره دلمم برای بقیه خاله هامم تنگ میشه

خیلی بده ایتجوری 

ب مادرت بگو یه چیز بهش بگه من ک خیلی عصبی میشم راسش قط رابطه میکنم 

بقیه خاله هات دعوت کن بیان خونت