2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید بری دکتر گوش حلق بینی. اگ لوزه سوم داشته باشین باید عمل بشه. منم داشتم عمل کردم زمان هایی ک سرما میخوردم ینی نفس نمتونستم بکشم همش با دهن گلومم متورم میشد ب غیر از امپول هم هیچی سرما خوردگی هامو خوب نمیکرد

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
عزیزم باید بری دکتر حلق گوش حلق بینی. اگ لوزه سوم داشته باشین باید عمل بشه. منم داشتم عمل کردم زمان ...

وای من‌از بچگی همش گلو درد زمستون بهار فرقی نداره همش مریضم انقدگلوم درد میگیره باد مکینه زیر گردنم

وای من‌از بچگی همش گلو درد زمستون بهار فرقی نداره همش مریضم انقدگلوم درد میگیره باد مکینه زیر گردنم

حتما برو پیش متخصص 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
اگ بگه عمل چی 

خب عمل کن تا ی هفته بعد عمل فقط مایعات نون هم نمتونی بخوری بعد عمل هم باید بستنی بخوری خون ریزی قطع بشه البته سخته اب دهنتم ب زور قورت میدی