2777
2789
عنوان

جگر سیاه گوسفند ؟؟؟

197 بازدید | 12 پست

امروز خریدیم جگر سفید رو زودتر گذاشتم تا بپزه هر چی صبر کردم نپحت بچه هام ضعف کردن از گشنگی اخرش مجبور شدم جگر سیاه رو اضافه کنم و بپزارم بپزه کلن اصلا مزه نمی دادن جگر سیاه رو کم گذاشتم بپزه کلن مثل سنگ سفت شده بودن و بی مزه بودن به نظرتون گوسفند پیر بوده ؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالش هست  میریختید داخل زود پز نیم ساعته میپخت

زود پز نداشتم .سفتی جگر سیاه میتونه از پیری گوسفند باشه ؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

اخه روشت اشتباه بوده 

جگر سفیدو ریز ریز نگینی باید مبکردی با کلی پیاز و کمی روغن میزاتی میپخت با ادویه بعد ک پخت بعدش کمی ب روغن افتاد جگرا رو اضافه میکردی و درحد ده دقه اماده میشدن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

عزیزم جگر سیاه فقط یک تفت میخادش خیلی زود سفت میشه

سفیدم کلا بافتش جوری که نرم نمیشه فقط وقتی تو وبیرونش تغییر رنگ داد پخته 

من میپزم سفیدو سیاهو چیزلی دیگه روباهم ساتوری میکنم تفت میدم ادویه و خیلی کم رب میزنم ماه میشه وگرنه همسنجوری که مزه ندارن

مگر جگر سیاه رو هم میپزید؟؟من سرخ میکنم فقط

همون سرخ دیگه .

اخه روشت اشتباه بوده  جگر سفیدو ریز ریز نگینی باید مبکردی با کلی پیاز و کمی روغن میزاتی م ...

منم همین کارو کردم دقیقا .قبلا اینطور نبودن ایندفعه اینطوری شدن .میگم پیری گوسفند اثر نداره .خیلی سنگین و بی مزه و سفت بودن

منم همین کارو کردم دقیقا .قبلا اینطور نبودن ایندفعه اینطوری شدن .میگم پیری گوسفند اثر نداره .خیلی سن ...

نه فکنم زیادی پختیش سنگ شد

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️