2777
2789
عنوان

پول یا چی؟

84 بازدید | 17 پست

خستمه واقعا 

از همه 

ناحقیه بخدا 

تو خونه خودمون ب اندازه کافی اذیت شدم بخاطر کمبود پول

۵ ساله با ینفر اشنا شدم دوست بودیم باهم 

اگر کمبود پول داشتم سریع حل میکرد برام فک میکردم خیلی پولداره و 

الان حدود ۶ ماه نامزد کردیم 

الان فهمیدم ایقد زندگی گیرو بند داره ک مجبوری خودتو بگیری از خیلی خوشیات و... بزنی 

دلم نمیخواد خونه همسرمم حس کمبود پول کنم 

نمیدونم چکنم حالم بدجور گرفتس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان پولداراشم تو بحران کمبود پولن

یعنی همه کیفیت زندگیشون نسبت به ۲سال پیش اومده پایین

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
عزیزم الان پولداراشم تو بحران کمبود پولن یعنی همه کیفیت زندگیشون نسبت به ۲سال پیش اومده پایین

وقتی بهش بگم پول بده بهم نده میریزم بهم 

امروز تاحالا از تخت نیومدم پایین 

واقعا چرا 

نمیدونم چطور از این حال بیام بیرون

وقتی بهش بگم پول بده بهم نده میریزم بهم  امروز تاحالا از تخت نیومدم پایین  واقعا چرا&nbs ...

یعنی تنها دلیل نامزدیت پول بوده؟

وقتی ازدواجت پایه اش پوله آدم یه جایی به پوچی میرسه

حالا شما به خاطره دوستی بلند مدت زود به این پوچی رسیدی!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
یعنی تنها دلیل نامزدیت پول بوده؟ وقتی ازدواجت پایه اش پوله آدم یه جایی به پوچی میرسه حالا شما به خ ...

تنها دلیلم نبوده دوسشم داشتم 

ولی یکی از دلیلا هم بوده 

بنظرت چکنم بنظر میاد اگاه باشی باتوجه ب حرفات

یا پیگیر ادامه تحصیل و شاغل شدنت باش یا برو ی هنری مث طراحی لباس و ارایش و... یاد بگیر

پرستاری دارم میخونم 

دیشب گفتم بهم پول بده ژل بزنم میشه حدود ۱۰ تمن 

نداد  اصلن بد ریختم بهم ایقد ک دلم میخواد نامزدیو تموم کنم 

وقتی نتونه نیازامو برطرف کنه چ فایده 

از اون طرفم میگم خب درک کن مگ چند سالشه داره پاییه زندگیمونو میسازه نمیدونم چ مرگمه

تنها دلیلم نبوده دوسشم داشتم  ولی یکی از دلیلا هم بوده  بنظرت چکنم بنظر میاد اگاه باشی ب ...

عزیزم من که اگاهی خاصی ندارم

ولی به نظر من هنوز برای ازدواج برات زود بود منم هم سن وسال تو همین فکرارو میکردم 

باید اول به خودت بقبولونی که ایشون تعهدی درباره زیادی خواهی شما نداره واقعا 

خواسته هاتو معقول کن من نمیگم هیچی نخوا ولی به اندازه

اول باهاش طی کن بهت ماهانه یه مقدار پول بده بعدش طبق همون برنامه ریزی کن وخرج کن 

ایشون غول چراغ جادو که نیست

آدم دیگه از صبح تا شب میره سرکار 

انقدر به بلاگرا واینستا نگاه نکن اونا همه اش الکیه وفیلمه جلو دوربین میبینی که ۸۰ درصد طلاق میگیرن 

به داشته هات شاکر باشی و در کنارش خودتم تلاش کنی مطمئن باش خدا نعمتتو زیاد میکنه!

انقدر حرص پول ونزن طمع کار شیطان به مرور روی قیافتم تاثیر میزاره واقعا جدی میگمااا باعث میشه چون حرصشو میخوری ۲۲سالگی شبیه ۳۰ ساله ها بشی

و از همه مهمتر یه حرفه ای یاد بگیر مثل کراتین و اینا درامد خودتم داشته باش هم اعتماد به نفست میره بالا هم برای هرچیز کوچیکی لازم نیست دستتو دراز کنی جلو همسرت