2777
2789
عنوان

دستم نمک نداره

118 بازدید | 7 پست

دوستم موقع حال بدیاش همیشه کنارش بودم هر موقع زنگ میزد درد و دل میکرد همیشه بهش گوش میدادم تو درسا بهش کمک میکردم سه ساعت واسش یه مطلبو توضیح میدادم با این که خودم کار داشتم ولی  هر موقع حالش خوب بود غیب میشد میرفت با رفیقای جون جونیش خوشگذرونی بعد پارسال در حد چی حالم بد بود یه پیام خشک و خالی نداد بهش میگفتم بیا بریم بیرون میگف کار دارم فرداش استوری میزاش با رفیقاش رفته بیرون و حتی منو راه نمی‌داد میگف دوستام از تو خوششون نمیاد چیکار کنم که دیکه شبیه یه مسکن اشغال دم دستی واسه بقیه نباشم

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بده تا بفهمی

مزخرفات روان شناسی زرد

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یه دوست داشتم هر وقت کار داشت یاد من میوفتاد منم محترمانه گذاشتمش کنار 

هر وقت خرید و دکتر و ... داشت یاد من میوفتاد ، منم آخرین سری بهش گفتم کار دارم نمیتونم بیام 

کلا کات شد شاید سالی یه پیام بدیم حال همو بپرسیم 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
منم یه دوست داشتم هر وقت کار داشت یاد من میوفتاد منم محترمانه گذاشتمش کنار  هر وقت خرید و دکتر ...

منم باهاش بدجور دعوا کردم

منم باهاش بدجور دعوا کردم

به نظرم فکرتو درگیر نکن 

هر کسی حالتو بد میکنه و فکر میکنی داره سوء استفاده میکنه کنار بذارش 

اگه گفت چرا سرد شدی یا هر چی ، بهش بگو یاد گرفتم برای آدما به همون اندازه ای که برام هستن ، براشون باشم نه بیشتر . 

یاد گرفتم کسی که تو خوشی هاش یاد من نمیکنه و فقط تو گرفتاریاش یاد من میوفته ، موقع ناراحتی من کلا ناپدید میشه ، فهمیدم برای اینجور آدما ، به اندازه ی خودشون باشم 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
به نظرم فکرتو درگیر نکن  هر کسی حالتو بد میکنه و فکر میکنی داره سوء استفاده میکنه کنار بذارش&n ...

زیاد درگیر نیستم ولی خودمو سرزنش میکنم میگم چه قد احمق بودم