2789
عنوان

ریزش مو دارید؟

993 بازدید | 10 پست

هر کی ریزش مو داره فقط  شامپو پنتن استفاده کنه 

من قصدم کمک به اونایی که این مشکل دارن❤️

خودم بشدت ریزش مو گرفتم یهویی دسته دسته میومد پایین انگار چسب زده بودن از اون موهای پر تبدیل شد ب موهای کم حجم و نازک و بقیشو هم کوتاه کردم  پنج ماه پیش این شامپو رو گرفتم و زدم با همون دو سه بار اول کامل ریزشم قطع شد و در حد یک تار مو فقط تو شونه ام مو میبینم همین ... خیلی شامپو خوب و قویه  میتونم تصمیم بدم که قطع میکنه ... الان موهام پر و بلند شده. داره میشه مثل قبل ... حدودا ۱۱۰ تومن خریدم  فکر کنم عربیه  چون با عربی پشتش نوشته ..

خلاصه هر کی ریزش داره تو خریدش شک نکنه  کامل قطع میشه وقتی هم ریزش نباشه مو پر میشه 👌❤️

من موهام نازک شده عین دم موش 😟😟😟😐😑😑 چ کنم قبلا خیلی خووب بود

گلم میگم که  شامپو پنتن بزن ریزش مو داری  ریزشت که حل شد خود به خود موهات پر میشه 

کمبود ویتامین نداری؟ 

مشکل خاصی؟ 

روغن تراپی کن 

قرص مولتی ویتامین و  مخصوص مو بخور مثل هیرتامین و ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم میگم که  شامپو پنتن بزن ریزش مو داری  ریزشت که حل شد خود به خود موهات پر میشه  ک ...

ریزش ندارم تاره موهام ضعیف شده 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ریزش ندارم تاره موهام ضعیف شده 

روغن رزماری بگیر  با بادام تلخ موهاتو پر میکنه  گرمش کن یا باهم قاطی کن بزن کف سرت و ساقه مو هات  روغن خیلی خوبه باعث میشه مو  تغذیه شه و جون بگیره ... 

دو سه قطره هم بریز تو شامپوت 

همیشه بباف 

مدامم نمیخواد موهاتو بشوری چون باعث میشه مو ضعیف شه 

شامپو بدون سولفات استفاده کن 

واینکه  تغذیه و خوابت نرمال باشه  آب زیاد بخور خیلی عالیه 

زینک و هیرویت و هیرتامین و هر قرصی که مخصوص مو هس بگیر بعد ناهار بخور هروز ❤️ نگران نباش هرچیزی راهی داره بهش برس 

ولی این قرصه هیرتامین که میگم خیلی خوبه اگه اصلش بگیری اگه میتونی هزینه کنی مو رو قشنگ پر و بلند میکنه 

روغن رزماری بگیر  با بادام تلخ موهاتو پر میکنه  گرمش کن یا باهم قاطی کن بزن کف سرت و ساقه ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی❤️🫶🏻🫂

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی❤️🫶🏻🫂

قربونت بشم 

فقط راه رسیدن به مو ترمیم شدنش همیناس 

اگه مشکل کمبود ویتامین نداری یا خدای نکرده  تروئیید و اینا که با آزمایش مشخص میشه که اونم سریع درمان میشه 

ولی روغن سریع جواب میده  اگه مشکل خاصی نداشته باشی 

قربونت بشم  فقط راه رسیدن به مو ترمیم شدنش همیناس  اگه مشکل کمبود ویتامین نداری یا خدای ...

نه تیروئید  ندارم آز دادم 

رفتم دکتر بهم گفت بخاطر بیهوشی عه از عوارض شه -_-

سلام من از سایت رومارن چند بار روغن رزماری اصل گرفتم خیلی راضی ام از کیفیت و غلظت روغن . من موهام و ابروهام ریزش داشت از روغن رزماری رومارن استفاده کردم خیلی پرپشت تر شده . خواستم به شمام بگم . آدرس سایت و میزارم براتون https://romaran.ir/product/روغن-رزماری/