_خاله_ریزه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 397 عنوان کمک! 176 بازدید | 14 پست امروز آزمون داشتم،ترازم پایین بود...کلی گریه کردم و حتی زد به سرم که کنکور ندم،خیلی غمگینم اصلا نمیتونم حدواندازشو بیان کنم..چیزی تا کنکور نمونده و نمیدونم چیکار کنم،خیلی وقته دارم درس میخونم نمیدونم چرا پیشرفت نمیکنم،بنظرتون توی دوماه میتونم پیشرفت کنم؟💔 🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی... 1402/02/01 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبگ۵۵ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8 سلام.اصلا به خودت تلقین منفی نده..فکر میکنی همچین هست..محکم بخون و به این چیزا فکر نکن..ایشالله که بهترین رشته قبول میشی
هانیمیردا عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2591 بخدا قسم وضعیت من لعنتی هم همینه..تو دوازدهمی؟ برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
mhs68 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1 ناامید نشوتلاشتو بکننتیجه رو واگذار کن به خداتو موفق میشی، شک ندارمانشاالله خبر قبولیت رو ببینم
_خاله_ریزه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 397 بخدا قسم وضعیت من لعنتی هم همینه..تو دوازدهمی؟ پشت کنکوریم:) 🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
_خاله_ریزه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 397 سلام.اصلا به خودت تلقین منفی نده..فکر میکنی همچین هست..محکم بخون و به این چیزا فکر نکن.. ایشالله که ... مرسی امیدوارم همینی که میگی بشه🥺 🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
_خاله_ریزه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 397 ناامید نشو تلاشتو بکن نتیجه رو واگذار کن به خدا تو موفق میشی، شک ندارم انشاالله خبر قبولیت رو ... مرسی برام دعا کنید🥺 🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
شبگ۵۵ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8 مرسی امیدوارم همینی که میگی بشه🥺 ایشالله که میشی..ترازتون چنده؟؟
_خاله_ریزه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 397 ایشالله که میشی.. ترازتون چنده؟؟ ۴۵۰۰اینجوریا 🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
_خاله_ریزه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 397 چه رشته ای هستین؟ ریاضی💔 🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
_خاله_ریزه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 397 خوبه..سعی کن تلاشتو ببری بالاتر ایشالله قبول میشی حتما حتماااا♥️ 🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
شبگ۵۵ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8 حتما حتماااا♥️ فکر ۲ ماه و ..امتحان کنکور باشه امشب دیدم داداشم تعریف میکرد اخه پسرش پشت کنکوری هست.سعی کن این مقداری که وقت دارین تلاشتو و وقت بیشتری بذاری.قبول بشی .
_خاله_ریزه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 397 فکر ۲ ماه و ..امتحان کنکور باشه امشب دیدم داداشم تعریف میکرد اخه پسرش پشت کنکوری هست. سعی کن این مق ... میخوام همینکارو کنم فردا برم پیش مشاورم بهش بگم💔 🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...