2777
2789
عنوان

من و دخترم❤

337 بازدید | 7 پست

دخترم  همیشه از باغچه گل میچینه برام میاره شده برگ درخت، علف 🤭🤭بچم همه رو گل میبینه فداش بشم من 🥰

حتی با باباش پیاده روی بره از وسط بلوار ،کنار خیابون هرجا ببینه 😍 برام سوغات گل میاره🌺🌺🌺🌺🌺

منم هربار کلی ذوق میکنم بوسش میکنم خوشحال بشه 🤗

حالا امروز نشسته بودیم ناهار میخوردیم دخترکم رفت تو حیاط بعد بدو اوومد سمتم دیدم دستشو هم مشت کرده منم ندید مثل همیشه کلی براش ذوق کردم اومد گذاشت رو پام منم با همون ذوق نگاه کردم دیدم وای 😱 یه جونور سیاهه مثل عنکبوت🕷🕷🕷🕷🕷🕸🕸

وای منم کلی جیغ کشیدم و از روم پرتش کردم اون ور اصلا نمیدونم چی شد دیگه پیداشم نشد🥴 

دخترمم وایساده غش غش میخنده میگه برات سوسوک آوردم 🤷‍♀️

شوهرمم میخنده میگه مورچه ست نترس 😶🙄 

دخترمم کلی از واکنشم کیف کرد بیشتر از همیشه 

فکر کنم از این به بعد بجای گل همین  سوسک و تمساح بیاره دیکه 😒😒😒🤣🤣

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم 😍

پدر و دختر دست به یکی کردن😂

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
عزیزم 😍 پدر و دختر رست به یکی کردن😂

آره پایه همن😁😏

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
دختر منو توصیف کردی😂😂😂

میفهمم چی میکشی😅🥰

چرا این دختر وروجک ها نترسن؟؟ ی سری دختر داداشم ی چی دستش بود به زوررر وا کردم ببینم چیه

دیدم ی سوسک مرده ست ، میگه الوچه ست بزا بخولم 😭🥴🤢

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
چرا این دختر وروجک ها نترسن؟؟ ی سری دختر داداشم ی چی دستش بود به زوررر وا کردم ببینم چیه دیدم ی سوس ...

ای خدا 

آره واقعا از هیچی نمی‌ترسه 

میره گربه رو ناز میکنه میاد میگه مامان گربه انقدر مهربون بود نازش کردم 

دوستش دارم 

🥵🥶

2790
2778
2791
2779
2792