2777
2789
عنوان

🌟✨💚الوعده وفا💚✨🌟

44 بازدید | 0 پست

الهی پناهم باش💎

سید کائنات حضرت محمد بن عبدالله صل الله علیه و اله می فرمایند:« در بـهـشت لـذّتی اسـت کـه جـز کـسـانی کـه حـتی یـک روز از مـاه رمـضان را بـدون عـذر از دسـت نـداده انـد , بـدان دست نـخواهند یافـت.»
و اما مژده ....
-مژده ای که نقل قول می کنم.از یکی از معصومین علیهم السلام روایت است که می فرمایند:« خداوند در ده روز آخر ماه مبارک رمضان به اندازه روزهای گذشته ماه مبارک بندگانش را می بخشد و در روز آخر ماه مبارک رمضان به اندازه همه روزهای گذشته ماه مبارک , بندگانش را می بخشد اما چون عید فطر فرا می رسد به اندازه همه کسانی که در ماه رمضان بخشیده است, بنده آزاد کرده و می بخشاید.»

همیشه لحظه خداحافظی، صاحبخونه دم در ایستاده و به مهمونش لبخند میزنه! لبخند خدا، گوارای وجودتان

عیدتان مبارک

برگرفته از تاپیک منصوره _سادات🌷

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا