2777
2789
عنوان

نوزاد دارا

105 بازدید | 13 پست

بچه من پنج ماه تمام رو سینه برمیگرده و تلاش میکنه ولی ن سینه خیز میره ن غلت میزنه. بچه های شما چ کارهایی میکنن؟

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
اوخی عزیزم برای من هنوز یک ماهشه عزیزم نفخ نداره بچت؟

الهی عزیزم زنده باشه چرا داشت دیگ تمام شده پاهاشو ورزش بده

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واس من هنوز دوماهشه 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

دختر من 9 ماه، تازه یاد گرفته یه دستی خودشو بکشه جلو 

باید الان بشینه ولی نمیشینه  3تا دندونم داره نفس خانوم 

سمت راست بالا درنیومده چون همش شصت دهنشه هی من میکشم بیرون باز میزاره حتی تؤخواب 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.

بچه بابچه فرق میکنه بیشترارثی هست پسرمن هیچ کدوم ازاین کارهارونکرد سینه خیزمیرفت یهو۹ماهگی واستادخیلی دیرشروع کردزوددندون دراورددیرهم حرف زدولی الان مخ ریاضیه فوق العاده است هوش ریاضیش

داداش من ۱۰ماهشه ۶تا دندون داره. 

چهاردستو پا راه میره میشینه واینکه میزارم رورئک کامل میتونه راه برع 

و خیلی کارای دیگه

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 

ای جونم خدا حفظش کنه😍کاش ما باردارا هم زودتر نی نی مون دنیا بیاد خیلی دیر میگذره😿

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بچه بابچه فرق میکنه بیشترارثی هست پسرمن هیچ کدوم ازاین کارهارونکرد سینه خیزمیرفت یهو۹ماهگی واستادخیل ...

ماشاالله، انشاالله دختر منم باهوش بشه

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.