2777
2789

چن نفر از  ستاره های کره مرده مگع؟این خاننده استرو چطوری مرده

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی مرده  چرا مرده

یه خاننده و بازیگر باهم مردن معلوم نیس چخبره

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

خیلی از ایدولای تاپ و معروف دنیا هم تهدید ب مرگ شدن ... کیپاپ ی مدت ریخته بهم... 

کیا تهدید شدن خبر داری

کیا تهدید شدن خبر داری

بی تی اس:

جیمین 

جونگکوک 

نامجون 

بلک پینک: جنی 

Txt: یونجون 

اکسو: کای 

استری کیدز: هیونجین 

فن همشونم💔

اتفاقی براشون بیفته از دست میرم💔

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
بی تی اس: جیمین  جونگکوک  نامجون  بلک پینک: جنی  Txt: یونجون  ...

خدانکنه چیزی نمیشه

از طریق سایتی چیزی تهدید شدن؟

خدانکنه چیزی نمیشه از طریق سایتی چیزی تهدید شدن؟

سآیت نیست 

خبر مرگ مون بین ک اومد ی هیتر نوشت بعدی جیمینه ک میمیره( هیتر اشغال😏)

بعدش بقیه هیتر ها اومدن با ترند کردن who's next اسم ایدولایی ک هیترشونن رو ترند کردن 

اکثرا تو توییتر و ویورس داره اتفاق میفته💔

ارمیا و بقیه کیپاپرا هم دارن با هشتگ های مثبت تموم میکنن این قضیه رو ...

سآیت نیست  خبر مرگ مون بین ک اومد ی هیتر نوشت بعدی جیمینه ک میمیره( هیتر اشغال😏) بعدش بقیه ه ...

خاک تو سرشون کنن

چیزی نمیشه ایشالا مطمنن کشورشون ازشون محافظت میکنه

خاک تو سرشون کنن چیزی نمیشه ایشالا مطمنن کشورشون ازشون محافظت میکنه

اره واقعا 

خب وقتی دوسشون نداری برا چی میکشیشون....

امیدوارم ....

بخدا جیمین و کوک و نامجون چیزشون بشه پی دی نیم( مدیر برنامشونه) آتیشش میزنم😂🤞🏻

اره واقعا  خب وقتی دوسشون نداری برا چی میکشیشون.... امیدوارم .... بخدا جیمین و کوک و نامجون ...

یه زری زدن بابا اون دوتا مرگم اتفاقی بوده

یا شاید رابطه عاشقانه داشتن باهم بازیگره فوت شده خانندم خودکشی کرده بقیه هم جولان میدن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792